Închide meniul
Foto

Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2024, 20:33 / Actualizat: 30 iunie 2024, 16:29

Reclamă
Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş

Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României

Valentin Mihăilă, lângă Dennis Man la EURO 2024 / Profimediaimages

Valentin Mihăilă a dat lovitura şi a semnat un nou contract chiar din cantonamentul României. Extrema stânga de 24 de ani a parafat actele şi va primi un salariu uriaş în următoarele trei sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a dus lipsă de oferte, Mihăilă a ales să rămână la Parma, echipă pe care a ajutat-o să promoveze în Serie A. Internaţionalul român nu a mai aşteptat până după EURO 2024 şi a acceptat propunerea şefilor clubului.

Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României

Potrivit fanatik.ro, Valentin Mihăilă şi-a prelungit contractul cu Parma şi va câştiga o avere. Mai exact, 1.000.000 de euro pe sezon. Conducătorii grupării din Italia nu au vrut să mai rişte, din moment ce Mihăilă putea deveni liber de contract anul viitor.

Românul a primit o mărire considerabilă de salariu. În prezent câştiga 600.000 de euro pe sezon. Giovanni Becali poartă acum negocieri şi pentru prelungirea contractului lui Dennis Man cu Parma. Fostul jucător al FCSB-ului este monitorizat la Campionatul European de Borussia Dortmund.

Urmează Seria A, în Seria A este altă mâncare de pește. Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor. Încă nu am închis, mai sunt mici reglări și sper să ajungem la un compromis. Dacă pleacă în momentul ăsta depindem de Parma, mai au un an de contract.

Reclamă
Reclamă 4

Parma a făcut niște oferte bune pentru jucători, poate nu foarte bune, având în vedere că vin din Serie B. Le-a promis un contract adevărat de Seria A, dar sunt tineri. Au timp să arate cine sunt în primul an de zile, sunt în floarea vârstei”, a spus Giovanni Becali înainte să ajungă la un acord cu conducătorii Parmei.

Valentin Mihăilă a fost cumpărat de italieni de la Universitatea Craiova, în 2020, pentru 9.1 milioane de euro. Sezonul trecut, internaţionalul român a ajutat-o pe Parma să obţină promovarea în Serie A. Mihăilă a reuşit 6 goluri şi 2 pase decisive în cele 32 de meciuri din campionat în care a jucat.

Tatăl lui Valentin Mihăilă îşi dorea ca fiul său să rămână la Parma

Tatăl jucătorului de 24 de ani şi-a dorit ca fiul său să rămână la Parma. În această săptămână i-a cerut lui Giovanni Becali să ajungă la un acord cu oficialii clubului de pe Ennio Tardini.

Reclamă

Mai are un an de contract cu Parma. Ce să vorbim? Domnul Becali, domnul Giovanni, el trebuie să se pună la masă și să negocieze, să vadă dacă se prelungește contractul.

Eu unul aș dori să continue în Serie A, în Italia. Parma este o echipă de tradiție. Nu am auzit de alte oferte ca să vorbesc. Oamenii ăștia chiar s-au comportat foarte bine cu Valentin și cu Dennis.

Sunt iubiți amândoi, el și Man. Țin la ei cei de la Parma. Sunt apreciați. I-au ajutat când le-a fost mai greu”, a declarat Marian Mihăilă pentru digisport.ro.

Valentin Mihăilă a fost titular în meciul dintre România şi Belgia, de la EURO 2024. În prezent, are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

23:10

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

22:50

Sorana Cîrstea, eliminată de numărul 298 mondial în primul tur la Wimbledon 2024. Românca a pierdut 10 game-uri consecutive

22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și