Închide meniul

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 19:42

Reclamă
Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

Profimedia

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries, în prima repriză a partidei cu Olanda. Fundaşul României nu a mai putut continua partida şi a cerut schimbare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O ciocnire violentă s-a produs în minutul 32 între Dumfries şi Vasile Mogoş. Impactul a fost extrem de dur, iar jucătorul României nu a mai putut continua meciul. Acesta a fost schimbat cu Bogdan Racoviţan.

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

Imediat după ciocnirea cu Dumfries, Vasile Mogoş a cerut intervenţia medicilor. După mai multe secunde, Mogoş şi-a dat seama că nu mai poate continua meciul şi a fost schimbat cu Bogdan Racoviţan. Edi Iordănescu l-a mutat pe Andrei Burcă pe partea stângă.

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda. Tricolorii lui Edi Iordănescu au început foarte bine partida de la Munchen, care este transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro. Încă din primele minute, România a făcut pressing, iar jucătorii lui Ronald Koeman au fost forţaţi să greşească.

În încercarea de a construi de la portar, olandezii au greşit, fiind pus sub presiune de tricolori, chiar la marginea careului. Răzvan Marin a centrat foarte bine la un moment dat, dar balonul a fost respins de Denzel Dumfries. Fotbalistul lui Inter a ajuns primul la balon în duelul cu Ianis Hagi, iar românul a avut de suferit.

Reclamă
Reclamă 4

Internaţionalul român s-a ales cu capul spart, după ce a fost lovit de Dumfries cu cotul. Jucătorul celor de la Rangers a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a revenit pe teren după câteva minute, cu un bandaj uriaş pe cap.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:55

LIVE TEXTFCSB – Corvinul 0-0. Start în Supercupa României. Ştefănescu debutează oficial la campioana României

19:42

„Este unic, a scris istorie!” Kylian Mbappe, cuvinte uriaşe despre Cristiano Ronaldo înainte de Portugalia – Franţa

19:12

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB! Ce jucător îndeplineşte regula U21, în Supercupă

19:10

Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului, înaintea Supercupei cu FCSB

18:21

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru noul sezon

18:21

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și