Închide meniul

Verdictul lui Răzvan Lucescu după ce România a demolat Ucraina şi după şocul suferit de belgieni la EURO 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2024, 21:34

Reclamă
Verdictul lui Răzvan Lucescu după ce România a demolat Ucraina şi după şocul suferit de belgieni la EURO 2024

Verdictul lui Răzvan Lucescu după ce România a demolat Ucraina şi după şocul suferit de belgieni la EURO 2024

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Verdictul lui Răzvan Lucescu după ce România a demolat Ucraina şi după şocul suferit de belgieni la EURO 2024. Fostul selecţioner al României e de părere că atât Ucraina, cât şi Belgia sunt două echipe „şterse”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Răzvan Lucescu a spus că România a făcut un meci fantastic cu Ucraina, iar Edi Iordănescu şi jucătorii merită toate felicitările.

Verdictul lui Răzvan Lucescu după ce România a demolat Ucraina şi după şocul suferit de belgieni la EURO 2024

”Un meci fantastic şi toate laudele, toate aprecierile. O echipă foarte motivată, perfectă. A funcţionat totul extraordinar de bine. Au luptat în echipă, au fost agresivi, au alergat… Tot ce trebuie să facă un jucător care să intre în angrenajul unei echipe.

Ucraina a fost fără pic de vlagă, fără agresivitate. O echipă în care fiecare jucător a încercat să rezolve individual fiecare fază. A părut o echipă ştearsă, epuizată.
Belgia mi s-a părut ştearsă. Au încercat să joace individiual, prin încercările unor jucători de clasă, dar în ziua de azi echipa învinge individualul.Organizarea lui Edi a fost perfectă. Singurul pericol este să nu fie (n.r. jucătorii) prea euforici în subconştientul lor.

Pot spune că echipa noastră are şanse mari să iasă din grupe”, a spus Răzvan Lucescu la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Ucraina 3-0

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după meciul România – Ucraina, scor 3-0, din Grupa E de la EURO 2024. Selecţionerul i-a felicitat pe jucători pentru victoria de senzaţie obţinută în debutul la turneul final din Germania.

Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57) au marcat golurile succesului istoric de pe Allianz Arena. Naţionala României poate spera acum cu ochii deschişi la calificarea în faza eliminatorie.

Edi Iordănescu a făcut o glumă virală în momentul în care a vorbit despre performanţa obţinută de căpitanul Stanciu, care a fost desemnat MVP-ul partidei cu Ucraina.

Reclamă

Mulţumesc tuturor românilor pentru gândurile bune. Înainte de orice, să felicităm băieţii. Am alergat mult, am depăşit recorduri şi merită felicitaţi.

Şi ei ştiau foarte multe despre noi, şi noi despre ei. Una peste alta am interpretat foarte bine. Mă bucur că e o victorie categorică ca şi scor şi mă bucur că nu am primit gol, e foarte important pentru ce urmează.

Sunt fericit pentru Stanciu că a fost declarat omul meciului, sper să mă salute în continuare. Starul nostru este echipa.

Haideţi să ne bucurăm astăzi, urmează o analiză. E datoria noastră să rămânem echilibraţi, astăzi trebuie să se bucure echipa. De mâine trebuie să ne adunăm şi să ne vedem de drumul nostru. Îmi e foarte greu să spun lucruri de ordin tactic„, a declart Edi Iordănescu la Pro TV.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și