Închide meniul

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 9:32

Reclamă
Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem. Avertismentul austriecilor

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: "Nu va trebui să ne temem". Avertimsentul austriecilor

Thomas Darazs, antrenorul lui LASK Linz, în timpul unui meci / Profimedia

Antrenorul lui LASK Linz este plin de încredere înaintea dublei cu FCSB. Adversara campionaie României din play-off-ul Europa League a pierdut duelul din acest weekend din campionatul Austriei, dar antrenorul celor de la LASK rămâne cu multe lucruri pozitive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LASK Linz a evoluat sâmbătă seară, pe teren propriu, contra vicecampioanei Salzburg. Oaspeţii s-au impus cu 1-0, dar antrenorul adversarei lui FCSB din Europa League a rămas cu mai multe lucruri pozitive.

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

În ciuda rezultatului negativ, prestaţia îi dă speranţe lui Thomas Daazs, care este de părere că echipa sa nu are ed ce să se teamă şi că poate avea aşteptări mari de la dubla cu FCSB, dacă se repetă prestaţia din meciul cu Salzburg:

„Dacă joci contra lui Salzburg, care se vrea a fi cea mai bună echipă din Austria, ai o posesie mai bună și mai multe ocazii de a marca, atunci putem avea așteptări mari (n.r – de la dubla cu FCSB). Sigur, după meci poate suntem la cald, dar cred că meritam măcar un egal, dacă nu o victorie.

Dacă am avut o astfel de prestație contra lui Salzburg, atunci nu va trebui să ne temem de următoarele două meciuri (n.r – contra lui FCSB). Ar fi fost bine dacă am fi pasat mai eficient și am fi scăpat de emoțiile din fața porții adverse.

Reclamă
Reclamă 4

Azi am văzut o prestație foarte bună din partea băieților. Cred că am fost cel puțin egali cu Salzburg. Jucătorii noștri au fost apreciați de fani după meci, iar acest lucru spune multe. Nu se întâmplă prea des să vezi acest lucru după un eșec, dar jucătorii noștri au reușit asta azi.

Cu toate acestea, avem prea puține puncte după evoluțiile avute. Sunt alături de ei, avem un drum lung și știu că este doar începutul”, a declarat Thomas Daazs, potrivit ligaportal.at.

Ce a făcut LASK Linz, înaintea confruntării cu FCSB din Europa League

LASK Linz a evoluat în campionatul Austriei, înaintea confruntării cu FCSB din Europa League. Următoarea adversară a roş-albaştrilor din cupele europene a pierdut derby-ul cu Salzburg.

Reclamă

LASK Linz a primit vizita celor de la Salzburg, vicecampioana Austriei. Viitoarea adversară a FCSB-ului a fost învinsă la limită, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Yeo, în minutul 64.

După trei etape disputate din noul sezon din campionatul Austriei, LASK Linz are trei puncte. Echipa antrenată de Thomas Darazs a învins-o în prima etapă pe Union Gurten, scor 3-0, pierzând ulterior duelul cu Hartberg, scor 1-2.

Pentru LASK Linz, duelul cu FCSB va fi primul din cupele europene, din acest sezon. Formaţia austriacă a fost direct calificată în play-off-ul Europa League.

Allard Lindhout, un arbitru de 36 de ani, va conduce partida LASK Linz – FCSB. Olandezul va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii Joost van Zulien și Rogier Honig, în timp ce rezervă va fi Marc Nagtegaal. Cei doi oficiali din camera VAR vor fi Clay Ruperti şi Alex Bos.

La meciul cu FCSB, în lotul lui LASK Linz ar putea fi şi Jerome Boateng, potrivit informaţiilor oferite de presa din Austria. Antrenorul austriecilor a oferit detalii despre fostul star al lui Bayern Munchen:

„Nu a jucat încă. Dacă avem nevoie de el, va fi gata să ne ajute. Cu siguranță nu va putea juca 90 de minute”, a spus Thomas Darazs.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și