Închide meniul

Florin Tănase a făcut praf arbitrajul, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu ai cum să nu te enervezi!”

Viviana Moraru Publicat: 22 august 2024, 22:28

Reclamă
Florin Tănase a făcut praf arbitrajul, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu ai cum să nu te enervezi!

Florin Tănase, mesaj categoric despre arbitraj după LASK Linz - FCSB 1-1

Jucătorii de la FCSB, la finalul meciului cu Poli Iaşi - Facebook FCSB

Florin Tănase a transmis un mesaj categoric despre arbitraj, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1. Atacantul s-a plâns de deciziile luate de central, în duelul cu austriecii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a plecat neînvinsă din Austria, după duelul tur cu LASK Linz. Campioana a egalat prin David Miculescu, după ce austriecii au reuşit să deschidă scorul prin Taoui.

Florin Tănase, mesaj categoric despre arbitraj după LASK Linz – FCSB 1-1

Florin Tănase a tras concluziile, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz. Atacantul a transmis că roş-albaştrii puteau să marcheze mai multe goluri, în special în repriza secundă.

Tănase a mai subliniat şi faptul că centralul partidei a luat anumite decizii în favoarea jucătorilor de la LASK Linz.

„M-am simţit bine, uşor-uşor prind minute, e ce am nevoie. Lixandru mi-a dat banderola, nu am fost anunţat. Am mai fost căpitan la FCSB, e un sentiment plăcut.

Reclamă
Reclamă

Un egal…nu cred că se va putea întâmpla ce s-a întâmplat cu Sparta. În repriza a doua puteam să marcâm câteva goluri, am avut situaţii foarte bune. Sperăm ca la Bucureşti să închidem culoarele bine, e o echipă care încearcă să destabilizeze cu pase între linii. Sperăm să mergem în grupele Europa League.

(N.r. Despre arbitraj) Am simţit un pic mai mult, aşa s-a văzut. Nişte decizii judecate nu cu aceeaşi unitate de măsură. Nu ai cum să nu te enervezi. Încearcă să paseze între linii, să creeze suăperioritate.

În prima repriză am fost puţin surprinşi, dar în a doua nu ne-au pus probleme. Nu cred că pot să spun ce trebuie să schimbăm, că poate se vor uita şi ei la interviu. Glumesc! (n.r. râde).

Reclamă

Chiar vorbeam cu colegii…cât de mulţi suporteri stelişti au venit. Le mulţumim, încă o dovadă că Steaua e cea mai iubită echipă românească.

(N.r. Va fi deosebit meciul în Ghencea pentru tine) Dacă era gazonul bun…era deosebit. Mergem să jucăm în Ghencea, să obţinem calificarea”, a declarat Florin Tănase, conform sport.ro.

David Miculescu, prima reacţie după ce a marcat cu LASK Linz

David Miculescu a oferit prima reacţie după ce a marcat cu LASK Linz. Extrema FCSB-ului a mărturisit că nu se bucură atât de mult pentru gol, având în vedere că roş-albaştrii nu au câştigat.

„A fost un meci bun, am avut şi noi ocazii. Am înscris doar un egal, dar suntem mulţumiţi că am reuşit un egal şi calificarea se va decide în retur.

Nu putem spune că va fi mai uşor, pentru că şi cu Sparta am obţinut un egal şi după aia am pierdut.

(n.r.: Darius Olaru era supărat) Da, normal, este aiurea, te oftici când ştii că dai ce e mai bun din tine şi, la o fază banală, fluieră şi pentru noi nu fluieră, te oftici. Am înscris, dar nu sunt atât de fericit pentru că nu am reuşit să câştigăm.

Prima oară ne gândim la meciul cu Hermannstadt, unde trebuie să câştigăm neapărat, după care vine meciul acesta, pe care trebuie să îl câştigăm şi pe el”, a declarat David Miculescu pentru sport.ro după LASK Linz – FCSB 1-1.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și