Închide meniul

„Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 16:50

Reclamă
„Acord total! Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent

Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi / Profimedia

A fost făcut anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Mijlocașul echipei naționale este tot mai aproape de o mutare uriașă, în fotbalul european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul care se luptă pentru semnătura „Prințului” este Galatasaray, echipă la care tatăl lui Ianis, Gică Hagi, a scris istorie.

Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi

Acum, jurnaliștii de la All Transfer au anunțat faptul că echipa din Turcia a ajuns la un „acord total” cu Rangers, pentru transferul lui Ianis Hagi. Totuși, sursa menționată nu a dat detalii despre suma de transfer.

”Galatasaray SK a ajuns la un acord total pentru a semna cu mijlocașul român Ianis Hagi. Nici o taxă nu a fost dezvăluită încă despre acordul său, dar Rangers se așteaptă ca el să se întoarcă înapoi la Glasgow înainte de a merge la vizita medicală în Turcia”, a fost anunțul făcut.

Reclamă

Ianis Hagi este, în prezent, împrumutat la Deportivo Alaves, însă tehnicianul spaniolilor nu i-a acordat prea multe minute în actualul sezon.

De asemenea, oficialii de la Rangers, clubul care îl deține pe Ianis, par tot mai interesați de un transfer al românului, dat fiind faptul că acesta nu a impresionat în actualul sezon.

Scoțienii îl achiziționau pe Ianis în anul 2020, de la Genk, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. Totuși, în momentul de față, „Prințul” este cotat la 2,5 milioane de site-ul Transfermarkt. Astfel, este de așteptat ca oficialii de pe Ibrox Stadium să iasă în pierdere după o eventuală mutare.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”

Ianis Hagi a fost criticat în Scoția chiar de un rival. Frank McAvennie, fost jucător la Celtic și Arsenal, este de părere că internaționalul român nu mai are viitor la Rangers. McAvennie susține că Phillipe Clement, antrenorul formației de pe Ibrox, și-a făcut deja o idee în legătură cu jucătorii care vor continua la echipa sa, iar românul nu face parte din planurile sale.

McAvennie nu vorbește pentru prima oară despre Ianis Hagi și consideră că nu a fost dur cu acesta, în declarațiile anterioare, fiind de părere doar că românul nu s-a ridicat la standardele unui club precum Rangers. În acest sezon, Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves.

Fostul jucător de la Celtic a subliniat faptul că printre cele mai mari probleme ale lui Ianis Hagi este legată de faptul că internaționalul român nu a avut evoluții constante:

„Cred că Phillipe Clement are propria viziune despre cine rămâne la echipă și cine pleacă. Cred că Ianis Hagi a fost decent la Rangers, dar nu a fost constant.

Când joci pentru Celtic sau pentru Rangers, trebuie să joci bine săptămână de săptămână. Am vorbit despre Matt O’Riley (n.r. mijlocaș la Celtic) și lumea a spus că am fost foarte dur cu el, dar nu am fost dur, este vorba doar despre standardele unui club, precum Celtic.

Cred că și Rangers are standarde. Hagi este un jucător decent, dar nivelul lui a scăzut. Nu va scăpa cu asta. Poate să meargă la Galatasaray, la Aberdeen sau la altă echipă, pot să facă egal sau să piardă meciuri și nimeni nu îi deranjează, dar nu la Rangers. Oricât de bun ar fi fost Hagi, cred că viitorul lui este departe de Ibrox”, a declarat Frank McAvennie, potrivit footballinsider247.com.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și