Închide meniul

Adrian Mutu, gata să plece de la Neftchi Baku: „Îşi caută echipă!” Anunţul categoric făcut de azeri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 18:36

Adrian Mutu, gata să plece de la Neftchi Baku: „Îşi caută echipă! Anunţul categoric făcut de azeri

Adrian Mutu, gata să plece de la Neftchi Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu e gata să plece de la Neftchi. Azerii au anunţat că antrenorul român îşi caută echipă, oficialii formaţiei din Baku fiind nemulţumiţi de prestaţiile echipei. Jurnaliştii au mai notat faptul că va fi un miracol dacă „Briliantul” va continua pe banca lui Neftchi şi din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftchi Baku la începutul sezonului, după ce a plecat de la Rapid. În ultima perioadă, au existat zvonuri legate de o posibilă revenire a fostului internaţional în Liga 1, pe banca celor de la CFR Cluj.

Adrian Mutu, gata să plece de la Neftchi Baku

Azerii nu l-au menajat pe Adrian Mutu, deşi Neftchi este neînvinsă de patru meciuri, în toate competiţiile. Jurnaliştii au anunţat faptul că jocul nu este unul pe placul oficialilor echipei, astfel că va fi „imposibil” ca „Briliantul” să continue pe banca lui Neftchi Baku.

De asemenea, jurnaliştii azeri au mai notat faptul că Adrian Mutu îşi caută echipă, până la despărţirea oficială de Neftchi Baku. Aceştia au mai menţionat şi posibilitatea ca antrenorul român să o preia pe CFR Cluj în iarnă.

„Nici Mutu nu e mulțumit de ceea ce se întâmplă. Dacă în primele etape putea să mai ceară timp, acum timpul a expirat deja. Au trecut deja cinci luni de când e antrenorul echipei. Pentru ca Mutu să râmănă la Neftchi e nevoie de un miracol în ceea ce privește jocul și rezultatele din următoarele trei etape, dar având în vedere situația actuală pare dificil, dacă nu chiar imposibil.

Reclamă

Mutu caută acum o nouă echipă înainte de a o părăsi pe Neftchi. Dacă nu va fi CFR Cluj, atunci va fi alt club”, au notat azerii de la sportinfo.az.

Neftchi Baku este pe locul trei în prima ligă din Azerbaidjan, cu 25 de puncte, acumulate după 16 meciuri disputate. Trupa lui Adrian Mutu este la zece puncte distanţă de primul loc, ocupat de Qarabag.

Andrea Mandorlini a răbufnit când a fost întrebat de Adrian Mutu

Andrea Mandorlini a răbufnit când a fost întrebat de Adrian Mutu. În ultima perioadă, s-a speculat faptul că italianul ar putea fi înlocuit de Adrian Mutu la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini a avut o reacţie vehementă în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea de a fi înlocuit de Adrian Mutu. Mandorlini a spus că nu îl interesează acest subiect şi că se caută scandal.

„Ce legătură are? Eu nu înțeleg ce legătură are dacă am vorbit cu Neluțu sau nu, că Mutu ar trebui să vină aici. Jurnaliștii au scris? Despre ce vorbim? Nu îl cunosc pe Mutu, dar nu există, nu mă interesează.

Este mult scandal. Cred că fotbalul este ceea ce a făcut naționala României, nu scandal. Victorie, seriozitate, jucători… Restul nu e fotbal. Nu are legătură cu nimic, cu clubul, cu fotbalul. E doar fum.

Vorbesc în continuare cu conducerea clubului, a fost o perioadă de reconstrucție, am făcut multe lucruri. Eu sunt aici. Nu are legătură cu nimic. Lucrul care contează este că România s-a întors în Europa. Asta contează. Restul nu are legătură cu fotbalul”, a spus Andrea Mandorlini.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și