Închide meniul

Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024! Vedeta a făcut anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 18:40

Reclamă
Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024! Vedeta a făcut anunțul oficial

Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024!

Profimedia

Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024. Fotbalistul şi-a anunţat joi retragerea de la naţionala Serbiei, pentru care a debutat în urmă cu şaisprezece ani şi al cărei căpitan a fost atât la Cupa Mondială 2022, cât şi la EURO 2022, informează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Tadic care joacă pe poziția de atacant sau de mijlocaş ofensiv, ajuns la 35 de ani, deţine recordul de selecţii pentru naţionala Serbiei. În 111 apariţii în tricoul primei reprezentative, el a reuşit 23 de goluri şi 40 de pase decisive.

Dusan Tadic s-a retras de la naționala Serbiei, după EURO 2024!

Deşi căpitan al formaţiei Serbiei, el nu a fost titular în primul meci de la EURO 2024 (0-1 cu Anglia – n. r.), ceea ce l-a făcut să aibă o izbucnire, după care le-a cerut scuze selecţionerului Dragan Stojkovic şi coechipierilor săi.

„Îmi menţin opiniile pe care le-am exprimat. Subliniez că nu am avut intenţia de a-mi insulta colegii sau pe oricine altcineva care a făcut parte din echipa Serbiei în Germania. În plus, principalul motiv al acestui anunţ este că am luat decizia de a-mi lua rămas bun de la tricoul naţionalei Serbiei. Am avut privilegiul de a reprezenta Serbia la două Cupe Mondiale, la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice”, a postat Tadic pe Instagram, potrivit agerpres.ro.

Tadic a adăugat că i-ar plăcea să revină cândva în alt rol la echipa naţională.

Reclamă
Reclamă 4

„După cariera mea de jucător, vreau să rămân în fotbal şi nu este nimic mai bun decât sa-ţi ajuţi ţara dacă poţi. Cu familia şi prietenii mei, în tribune sau în fața televizorului, voi fi întotdeauna un suporter credincios al Serbiei”,a spus fotbalistul a cărui echipă de club este Fenerbahce Istanbul.

Istvan Kovacs a arbitrat-o pe Serbia la EURO 2024

Iată câți bani a primit Istvan Kovacs, după ce a arbitrat Slovenia – Serbia 1-1, la EURO 2024! Centralul din Carei a încasat o sumă considerabilă, pentru cele 90 de minute petrecute pe teren la turneul final.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Istvan Kovacs a încasat o sumă importantă, având în vedere că a „muncit” doar o oră și jumătate. Este vorba despre un „cec” în valoare de 5.000 de euro.

Reclamă

De notat este faptul că toți arbitrii de la centrul partidelor din faza grupelor primesc aceași sumă din partea UEFA.

De asemenea, și asistenții lui Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Ovidiu Artene au fost răsplătiți cu suma de 2.500 de euro, la fel și arbitrul de rezervă. De cealaltă parte, arbitrul din camera VAR a încasat suma de 3.000 de euro din partea forului continental.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:34

EXCLUSIVAdrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct. Mesaj despre jucătorii lui Gigi Becali

20:13

Corvinul – Paksi, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League! Echipele de start

20:08

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Verdictul giuleștenilor, înainte de meciul cu CFR Cluj

19:53

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Verdictul fostului antrenor al roș-albaștrilor

19:24

„Nu sunt gras!” Jovan Markovic vrea să le închidă gura contestatarilor: „Îmi doresc să dau cel puţin 10 goluri!”

19:09

Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB!

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și