Închide meniul

Gică Hagi îl apără mereu pe Ianis, dar e atacat din toate părțile: „Să-ţi laşi băiatul să vorbească cu picioarele”

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 9:44

Reclamă
Gică Hagi îl apără mereu pe Ianis, dar e atacat din toate părțile: Să-ţi laşi băiatul să vorbească cu picioarele”

După cum toată lumea știe, Gică Hagi îi apără mereu pe Ianis, dar e atacat in toate părțile

Colaj cu Gică și Ianis Hagi / Profimedia

După cum toată lumea știe, Gică Hagi îi apără mereu pe Ianis, dar e atacat in toate părțile. O legendă de la Rangers nu a mai rezistat și a răbufnit. Este vorba despre Derek Ferguson, un fost internațional scoțian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul cu peste 100 de meciuri în tricoul echipei din Glasgow este de părere că „Regele” este mult prea vocal, atunci când vine vorba de fiul său.

Gică Hagi îi ia constant apărarea lui Ianis, iar o legendă de la Rangers l-a atacat direct

Derek a vorbit despre situația lui Gică Hagi, având în vedere că și el are un fiu fotbalist. Este vorba despre Lewis Ferguson, căpitanul de la Bologna, revelația sezonului din Serie A.

Legenda lui Rangers l-a sfătuit, practic, pe Gică Hagi să nu mai vorbească atât de mult de fiul său, care este împrumutat de scoțieni la Alaves, în Spania.

De asemenea, Ferguson a spus și că Ianis Hagi este un jucător talentat, însă nu știe dacă acesta va intra în planurile lui Philippe Clemente, actualul tehnician al echipei de pe Ibrox Stadium.

Reclamă

”Nu sunt prea convins. Un lucru pe care îl ştiu este că tatăl său este destul de vocal. Chiar şi cu băiatul meu uneori mi se spune să-mi ţin gura, pentru că cel mai bine e să-ţi laşi băiatul să vorbească cu picioarele.

Nu a jucat foarte mult fotbal acolo, la Alaves. E un jucător talentat, dar nu sunt prea sigur că ar fi genul de jucător pentru Philippe Clement.

Înţeleg că vrea ce este mai bine pentru băiatul său, dar uneori cred este mai bine să stai mai retras. Este cariera băiatului, are 25 de ani de acum, deci nu mai este un puştan. Este un tânăr matur, care-şi ia singur deciziile”, a spus fostul internațional scoțian, citat de ibroxnews.com.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, atacat dur înainte de EURO 2024 pentru folosirea lui Ianis Hagi

Edi Iordănescu a fost atacat dur cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO 2024. Marius Baciu, fost jucător de la Steaua, susţine că selecţionerului îi este frică de reacţia lui Gică Hagi, acesta fiind motivul pentru care Ianis Hagi prinde naţionala României.

„E clar că Ianis Hagi are în spate un nume foarte puternic şi cred că de multe ori îi e frică selecţionerului, după ce l-a certat Gică, dar aici discutăm de o echipă naţională! Da, are calitate, are tot ce îi trebuie unui fotbalist, dar când nu joci [calitățile] se diminuează foarte mult.

Eu aici discut despre corectitudine, adică la națională trebuie să joace jucătorii care sunt în cea mai bună formă la momentul respectiv. Iordănescu a justificat că a luat jucătorii cu care s-a calificat (n.r. – la EURO 2024), dar să vedem lucrurile aşa cum sunt, că dacă luăm jucătorii doar pentru că îi cheamă X sau Y…

Eu am încredere în Hagi că poate să joace, dar în ultima vreme are foarte puţine minute”, a spus Marius Baciu, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și