Închide meniul

Edi Iordănescu, atacat dur înainte de EURO 2024 pentru folosirea lui Ianis Hagi: „Îi e frică selecţionerului de Gică Hagi”

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 20:40

Reclamă
Edi Iordănescu, atacat dur înainte de EURO 2024 pentru folosirea lui Ianis Hagi: „Îi e frică selecţionerului de Gică Hagi

Edi Iordănescu, atacat dur înainte de EURO 2024 pentru folosirea lui Ianis Hagi

Ianis Hagi şi Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Edi Iordănescu a fost atacat dur cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO 2024. Marius Baciu, fost jucător de la Steaua, susţine că selecţionerului îi este frică de reacţia lui Gică Hagi, acesta fiind motivul pentru care Ianis Hagi prinde naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 25 de ani cotat la 2.5 milioane de euro a adunat puţin peste 50 de minute în 2024, în tricoul lui Alaves. Chiar şi aşa, şansele ca el să prindă lotul pentru EURO 2024 sunt destul de mari.

Edi Iordănescu, atacat dur înainte de EURO 2024 pentru folosirea lui Ianis Hagi

„E clar că Ianis Hagi are în spate un nume foarte puternic şi cred că de multe ori îi e frică selecţionerului, după ce l-a certat Gică, dar aici discutăm de o echipă naţională! Da, are calitate, are tot ce îi trebuie unui fotbalist, dar când nu joci [calitățile] se diminuează foarte mult.

Eu aici discut despre corectitudine, adică la națională trebuie să joace jucătorii care sunt în cea mai bună formă la momentul respectiv. Iordănescu a justificat că a luat jucătorii cu care s-a calificat (n.r. – la EURO 2024), dar să vedem lucrurile aşa cum sunt, că dacă luăm jucătorii doar pentru că îi cheamă X sau Y…

Eu am încredere în Hagi că poate să joace, dar în ultima vreme are foarte puţine minute”, a spus Marius Baciu, citat de primasport.ro.

Reclamă

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Ianis Hagi

După România – Irlanda 1-1, Edi Iordănescu a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi, jucător împrumutat de Rangers la Alaves, până la finalul sezonului. Edi se pregăteşte pentru Columbia – România, meci ce va fi marţi, de la 21:30, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Vor mai fi schimbări, vom vedea şi alţi băieţi la lucru. Se simte cine are meciuri în picioare. La nivel european, e foarte greu fără jocuri în picioare. Nu ne-am văzut de 3 luni şi jumătate.
Au fost şi anumite momente că nu au fost clare. Am vrut să îi dăm minute şi lui Niţă. Trebuia să alegem cu cine să începem acum şi cu cine să începem cu Columbia. Am ales să începem cu Niţă acum şi să începem cu Moldovan în Spania, pe stadionul echipei sale, să fie sub lupa lor. La fel şi cu Raţiu.

Nu poţi cu jucători care nu joace săptămâni întregi să joci două meciuri în 4 zile. Vor fi şi alte schimbări, în toate compartimentele. A intrat bine Ianis Hagi. Trebuie să meargă şi să se impună, să se lupte pentru poziţia lui. Poate trebuie să aibă şi o discuţie la nivelul clubului pentru că ştiu că nu e prima dată când l-au ofertat.

Reclamă 4 / 0/3

Are nevoie de puţin sprijin şi mai multe minute. Avem probleme. Tragem linie după ce terminăm campionatele şi vedem cât vor evolua în perioada următoare„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și