Închide meniul

Horaţiu Moldovan, un nou mesaj pe TikTok. Portarul naţionalei e vedetă pe reţelele sociale!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 18:08

Horaţiu Moldovan, un nou mesaj pe TikTok. Portarul naţionalei e vedetă pe reţelele sociale!

Horațiu Moldovan un nou mesaj Tik Tok

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Horaţiu Moldovan a transmis un nou mesaj pe TikTok. Portarul echipei naționale a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a debutat încă pentru echipa din capitala Spaniei, Moldovan le-a generat sute de mii de vizualizări celor de la Atletico. Conturile sociale ale ibericilor au fost luate cu asalt de fanii români, atunci când în postări apărea fostul portar de la Rapid.

Horaţiu Moldovan, un nou mesaj pe TikTok

Portarul plecat în această iarnă din Liga 1 le-a transmis un mesaj fanilor români, prin intermediul contului oficial de Tik Tok al celor de la Atletico Madrid.

Horațiu Moldovan a ținut să le reamintească susținătorilor că pe contul oficial al echipei din capitala Spaniei pot fi urmărite cele mai noi videoclipuri de la antrenamente, acolo unde poate fi văzut în timp ce se pregătește alături de vedetele lui Atletico.

„Salut prieteni de pe TikTok! Multumim pentru că ne urmăriți în continuare! Pentru a vedea cele mai noi videoclipuri de la antrenamente, cu mine, urmăriți în continuare TikTok Atletico! Forța Atletico!”, a transmis Horațiu Moldovan.

Reclamă

De la transferul românului, pe contul de Tik Tok al celor de la Atletico Madrid au apărut mai multe filmări cu portarul român, care au devenit rapid virale. Spaniolii au inclus în videoclipurile respective chiar și manele, care i-au cucerit rapid pe susținătorii din țara noastră.

Horaţiu Moldovan, semnal de alarmă pentru EURO 2024 chiar din interiorul echipei naţionale

Horaţiu Moldovan a primit un semnal de alarmă pentru EURO 2024 chiar din interiorul echipei naţionale. Leo Toader, antrenor de portari la echipa națională, a recunoscut că îi va fi foarte greu lui Moldovan să apere dacă va continua să fie rezervă la Atletico Madrid.

Horaţiu Moldovan nu a apărat încă niciun minut pentru Atletico Madrid. Titularul de drept al postului de portar la Atletico Madrid este Jan Oblak.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r.: faptul că e rezervă la Atletico îl poate scoate pe Moldovan din circuitul naționalei?) Deocamdată e un semn de întrebare. Nu există nicio hotărâre decisivă. Să avem răbdare că poate va juca, poate i se va oferi șansa. Nu pot să iau hotărâri acum. Dar o spun clar: cum a avut și Niță problemele de la Sparta și nu a jucat opt luni, e greu! Dacă ai șanse în primele luni, când nu-ți pierzi din ritm încă, după 4-5 luni va fi foarte greu să fii la forma pe care ai avut-o.

Sper ca el să prindă niște meciuri, am ținut legătura în permanență cu el. M-am interesat de modul cum se lucrează acolo. Nu am ajuns încă să-l văd la antrenamente, are abia o lună și ceva. Am să-mi fac timp să ajung și la el după acțiunea asta din martie, prin aprilie să mă duc să îl văd la antrenamente”, a declarat Leo Toader pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și