Închide meniul
VIDEO

Jeonbuk a marcat două goluri în două minute şi e în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei! Spectacol total în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 13 decembrie 2023, 14:24

Reclamă
Jeonbuk a marcat două goluri în două minute şi e în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei! Spectacol total în AntenaPLAY

Jeonbuk a marcat două goluri în două minute şi e în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Jucătorii lui Jeonbuk se bucură după cel de al treilea gol al lor în meciul cu Bangkok / captură AntenaPLAY

Jeonbuk a marcat două goluri în două minute în meciul Jeonbuk – Bangkok 3-2, transmis LIVE în AntenaPLAY. Cele două goluri marcate în minutele 76 şi 78 au fost decisive pentru calificarea echipei lui Dan Petrescu în optimile de finală ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee Dong-jun a fost autorul celor două goluri marcate în minutele 76 şi 78 ale meciului! Jeonbuk a început prost partida, fiind condusă cu 1-0 după un gol marcat de Wanchai în minutul 4, dar a revenit spectaculos. Moon Seon-min a înscris în minutul 42, iar cu „dubla” lui Lee Dong-jun, Jeonbuk a preluat conducerea cu 3-1.

Jeonbuk a marcat două goluri în două minute şi e în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei!

Scorul final avea să fie 3-2, după ce Rungrath a marcat şi el pentru oaspeţi în minutul 85.

Astfel, Dan Petrescu şi echipa lui vor continua să fie urmăriţi în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Pentru Jeonbuk urmează optimile de finală, după ce au reuşit calificarea din grupa câştigată de Bangkok.

Reclamă

Golurile marcate de Lee Dong-jun în minutele 76 şi 78 ale meciului cu Bangkok

Yokohama – Shangdong 3-0 şi Kaya – Incheon 1-3 au fost şi ele LIVE în AntenaPLAY

Yokohama – Shangdong 3-0 şi Kaya – Incheon 1-3 au fost şi ele LIVE în AntenaPLAY astăzi. Cele două meciuri au fost transmise în AntenaPLAY de la ora 10:00.

Atât Yokohama, cât şi Incheon au obţinut o victorie clară astăzi. Niciuna dintre cele două echipe nu s-a temut că ar putea pierde meciul pe care îl aveau în ultima etapă din grupe.

Pe Yokohama o vom vedea mai departe în optimile competiţiei, la fel ca pe echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, în timp ce Incheon a părăsit competiţia.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a câştigat în ultima etapă din grupa G, Incheon a părăsit competiţia, clasându-se pe locul 3. Yokohama, Shandong şi Incheon au avut toate 12 puncte, situaţie rară în orice competiţie. Yokohama a terminat pe primul loc în grupă, Shandong s-a clasat pe 2, iar Incheon pe 3.

Dan Petrescu rămâne la Jeonbuk!

Jeonbuk a încheiat sezonul pe locul patru în Coreea de Sud, cu 57 de puncte acumulate după 38 de partide disputate. Trupa lui Dan Petrescu va juca în sezonul viitor în preliminariile Ligii Campionilor Asiei 2, varianta asiatică a Europa League.

După înfrângerea din ultima etapă, cu Ulsan, Dan Petrescu a declarat că în sezonul viitor, echipa sa va arăta cu siguranță mult mai bine. Acesta le-a cerut scuze fanilor pentru faptul că Jeonbuk a încheiat sezonul cu un eșec. Jeonbuk nu va evolua sezonul viitor în cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor Asiei, transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Am venit de pe locul șapte și am avut mulți jucători accidentați. În plus, cinci jucători ne-au lipsit la mijlocul sezonului și au fost foarte multe probleme. Cu toate acestea, este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul viitor. Voi face totul în viitor”, a declarat Dan Petrescu, după ultima etapă, conform chosun.com.

Românii care au câştigat Liga Campionilor Asiei

Anghel Iordănescu a câştigat în două rânduri Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal, în 2000, şi cu Al-Ittihad, în 2005. Răzvan Lucescu şi-a adjudecat şi el trofeul, în 2019.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el finalist al competiţiei, în 2014, atunci când Al-Hilal era învinsă de Western Sydney Wanderers, cu Mihai Pintilii pe teren. În 2015, Cosmin Olăroiu a pierdut şi el finala, în faţa lui Guangzhou Evergrande.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și