Închide meniul
Video

Kylian Mbappe înscrie pe bandă rulantă în 2024! Starul lui PSG, o nouă dublă colosală în Cupa Franţei

Alex Masgras Publicat: 20 ianuarie 2024, 23:58

Reclamă

PSG - Brest 3-1, în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a marcat în meciul din optimile Cupei Franţei. Calificare fără emoţii pentru PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia

Kylian Mbappe înscrie pe bandă rulantă în 2024! După ce a pierdut titlul de cel mai bun marcator al anului 2023 în faţa lui Cristiano Ronaldo, Mbappe vrea să îşi ia revanşa în acest an. Starul francez a făcut spectacol în meciul dintre Orleans şi PSG din 16-imile Cupei Franţei, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol, asta după ce în primul meci din Cupa Franţei reuşise un hattrick. Chiar dacă suntem abia pe 20 ianuarie, Mbappe pare mai hotărât ca niciodată să încheie acest an din postura de cel mai bun marcator.

Kylian Mbappe înscrie pe bandă rulantă în 2024!

Kylian Mabppe a deschis scorul încă din minutul 16 al partidei cu Orleans, după care a realizat dubla în minutul 63, atunci când a transformat o lovitură de la 11 metri. După cele două goluri marcate, Mbappe s-a transformat şi în pasator. Goncalo Ramos a înscris cu capul din centrarea starului francez în minutul 73 al partidei.

Nu sunt singurele goluri ale lui Kylian Mbappe din acest an. În Supercupa Franţei, francezul de 25 de ani a marcat golul de 2-0. De asemenea, el a mai înscris în altă victorie a echipei pregătite de Luis Enrique cu 2-0, pe terenul lui Lens. Acestor reuşite li se adaugă şi cele din turul precedent al Cupei Franţei cu Revel, când Mbappe a reuşit dubla.

În total, în primele 20 de zile ale acestui an, Kylian Mbappe a marcat deja de 7 ori. De la startul sezonului, Kylian Mbappe are 28 de goluri marcate în 26 de meciuri disputate în toate competiţiile şi are o serie excelentă de şase meciuri la rând în care înscrie. Ultima oară când nu a marcat se întâmpla pe 13 decembrie, în meciul din UEFA Champions League de pe terenul celor de la Borussia Dortmund.

Reclamă

Kylian Mbappe, ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG

Kylian Mbappe este ademenit cu cel mai mare salariu din istorie de PSG. Starul francez a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia pariziană şi poate semna cu oricine în acest moment.

Potrivit jurnalistului Daniel Riolo de la RMC Sport, Kylian Mbappe va fi ademenit cu un salariu de peste 100 de milioane de euro, plus o mulţime de beneficii pentru el şi familia lui. Mai mult, această ofertă nu va putea fi egalată de niciun alt club din lume şi ar face o eventuală ofertă din partea lui Real Madrid să pară una oarecare:

„În această poveste cu Mbappe trebuie să păstrăm lucrurile clare. Pe de o parte, avem o ofertă de la PSG care e ceva nemaivăzut până acum. Din Roma Antică, din Grecia Antică și de pe vremea piramidelor Egiptului. Depășește cu mult 100 de milioane de € pe sezon. E ceva ce niciun club nu va putea egala vreodată. Mbappe va avea beneficii pentru fratele său, pentru familie, pentru toată lumea… pentru agenția de jucători pe care mama sa vrea să o creeze. Sincer, este ceva incredibil.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte avem o ofertă care este, am să spun normală, de la Real Madrid… Deci este un salariul normal pentru vedetele fotbalului. Vorbim despre 30 de milioane de € și poate puțin mai mult. Și nu ar fi regele clubului. Practic va reveni înapoi pe Pământ. Mbappe este la mijloc și trebuie să aleagă între aceste lucruri”, a anunţat juralistul Daniel Riolo, la rmcsport.bfmtv.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și