Închide meniul

Lionel Messi a dezvăluit planurile sale de viitor: „Oamenii au crezut că mă voi retrage, dar este exact invers”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 9:15

Lionel Messi a dezvăluit planurile sale de viitor: „Oamenii au crezut că mă voi retrage, dar este exact invers

Lionel Messi a dezvăluit planurile sale de viitor

Lionel Messi, în timpul meciului Brazilia - Argentina / Profimedia

Lionel Messi a dezvăluit planurile sale de viitor! Starul argentinian a vorbit despre posibilitatea de a evolua la Cupa Mondială din 2026, atunci când ar avea 39 de ani. Campion mondial cu Argentina, Messi ia în calcul o posibilă prezenţă a turneul final găzduit de SUA, Mexic şi Canada, dar momentan se concentrează pe Copa America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi este conştient că va fi o misiune extrem de dificilă să joace la Cupa Mondială din 2026, ţinând cont de vârsta pe care o va avea atunci.

Lionel Messi a dezvăluit planurile sale de viitor

La un an de la câştigarea titlului mondial cu Argentina, Lionel Messi a vorbit vineri seară despre posibilitatea de a juca la Cupa Mondială din 2026. Intervievat la canalul argentinian Star +, căpitanul albiceleste a recunoscut că îşi doreşte „mai mult ca niciodată” să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic, dar că, „în mod realist, va fi dificil”, potrivit news.ro.

„Singurul lucru la care mă gândesc acum este să ajung la Copa America”, a spus Messi. Această competiţie, pe care a câştigat-o cu Argentina în 2021, va avea loc în iunie-iulie în Statele Unite, unde joacă acum Messi. „După aceea, timpul va spune dacă voi fi sau nu la Cupa Mondială din 2026. Voi ajunge la o vârstă (39 de ani) care, în mod normal, nu mi-ar permite să joc. Am spus deja că nu credeam că voi fi acolo, iar oamenii au crezut că mă voi retrage după ultima Cupă Mondială, dar este exact invers. Acum îmi doresc să fiu acolo mai mult ca niciodată”.

De la câştigarea titlului mondial din 2022, Messi, 36 de ani, a repetat că viitorul la echipa naţională depinde de cum se simte, fără a se proiecta în viitor. „Nu mă gândesc la Cupa Mondială şi nu spun 100% că nu voi fi acolo, pentru că se poate întâmpla orice. Având în vedere vârsta mea, cel mai normal ar fi ca eu să nu fiu acolo. Poate că vom avea rezultate bune la Copa America şi totul va fi pregătit pentru a continua. Poate că nu vom reuşi. În mod realist, va fi dificil. După atâţia ani de suferinţă, astăzi este cel mai special moment pe care l-am trăit vreodată şi vreau să mă bucur din plin de el, fără să mă gândesc la doi sau trei ani înainte. Ceea ce, în fotbal, este o perioadă foarte lungă”, a spus căpitanul campioanei mondiale.

Reclamă

Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu Robert Lewandowski

Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu Robert Lewandowski. În urmă cu un an, la Cupa Mondială din Qatar, Argentina a întâlnit Polonia, într-un meci care i-a pus faţă în faţă pe Messi şi Lewandowski.

La un moment dat, Lionel Messi l-a lăsat cu mâna întinsă pe Lewandowski şi l-a ignorat pe atacantul polonez. La vremea respectivă, atacantul care evoluează în prezent la Barcelona a refuzat să vorbească despre acest moment controversat, în timp ce Lionel Messi a oferit versiunea sa un an mai târziu.

Totul a plecat de la Balonul de Aur câştigat de Lionel Messi în 2021. Starul argentinian, care s-a luptat cu Lewandowski pentru trofeu, a declarat că Lewandowski ar fi meritat să câştige acest premiu în 2020, atunci când premiul nu s-a acordat din cauza pandemiei. Când a fost întrebat despre declaraţiile argentinianului, Lewandowski a spus că nu ştie dacă îl crede pe Messi. Cu toate acestea, relaţia dintre cei doi este mult mai bună acum, mai ales de când polonezul a ajuns la Barcelona:

Reclamă 4 / 0/3

„Declarațiile lui Lewandowski m-au deranjat pentru că atunci când am câștigat Balonul de aur am spus lucruri pe care chiar le-am simțit, însă ca el să vorbească așa, m-a deranjat.

L-am ignorat în timpul meciului pentru că era vorba despre el și eram furios și gândeam că nu ar fi trebuit să spună ceea ce a spus. Am fost extrem de nervos. Dacă l-am driblat în mod intenționat pentru că era el? Da.

După acel moment ne-am întâlnit și am vorbit, am căzut de acord că a fost o neînțelegere. A fost supărat pentru că ceea ce a spus nu a apărut complet pe internet. Apoi a mers la Barcelona și am vorbit despre multe lucruri, despre club, despre oraș, despre tot”, a declarat Lionel Messi, în cadrul unui interviu acordat lui Sebastian Vignolo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și