Închide meniul

Licitaţie de zeci de milioane de euro pentru Radu Drăguşin! La 21 de ani, poate călca pe urmele lui Gică Popescu şi Chiricheş

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2023, 22:53

Reclamă
Licitaţie de zeci de milioane de euro pentru Radu Drăguşin! La 21 de ani, poate călca pe urmele lui Gică Popescu şi Chiricheş

Licitaţie de zeci de milioane de euro pentru Radu Drăguşin

Radu Drăgușin, în tricoul lui Genoa / Profimedia

A început o licitaţie de zeci de milioane de euro pentru Radu Drăguşin. Fundaşul de 21 de ani, care impresionează în Serie A, este tot mai aproape de a-şi vedea visul împlinit. Granzii din Premier League poartă deja negocieri pentru a-l transfera pe internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a ajuns şi în presa din Anglia, care anunţă că Tottenham are cele mai mari şanse de a îi obţine semnătura fundaşului central de la Genoa. Astfel, Drăguşin ar călca pe urmele lui Gică Popescu şi Vlad Chiricheş. Pentru Spurs a jucat, în sezonul 1994-1995 şi Ilie Dumitrescu.

Licitaţie de zeci de milioane de euro pentru Radu Drăguşin

Potrivit teamtalk.com, Radu Drăguşin este văzut soluţia ideală pentru a rezolva problemele din defensiva lui Tottenham. Londonezii au primit 6 goluri, în ultimele etape, de la Chelsea (1-4) şi Wolverhampton (1-2). Angelos Postecoglou are dificultăţi după ce s-a „rupt” şi Micky van de Ven, fundaşul central pe care Spurs a plătit 40 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Wolfsburg.

Alte două echipe de top din Premier League, Arsenal şi Newcastle, insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin. „Tunarii” îl au accidentat pe Jurrier Timber, în timp ce cel mai bogat club din lume îi caută înlocuitor pe termen lung elveţianului Fabian Schar (31 de ani).

Cele mai importante publicaţii din Anglia au preluat şi declaraţiile oferite de agentul lui Drăguşin, înaintea meciului România – Elveţia. Florin Manea a anunţat că, în cazul în care se vor plăti cele 30 de milioane de euro cerute de Genoa, mutarea se va realiza.

Reclamă

Eu sunt la Londra de ceva timp și am întâlniri aproape săptămânale cu echipe importante. Suntem din ce în ce mai aproape. Am vorbit cu Newcastle, cu Arsenal, cu Tottenham. Am și mesajele cu ei, conversații. Sunt echipe care întreabă.

Vreau să spun că 100% până în vara viitoare, Radu va juca la un club nu puternic, foarte puternic! La primele 10 din lume. El își dorește în Premier League, dar să știți că Milan îl place foarte mult. Am vorbit cu cei de acolo.

Ei trebuie să se înțeleagă mai întâi cu Genoa, că pretențiile lor sunt foarte mari. Noi avem pe masă o ofertă de prelungire a contractului. Ne-am înțeles, dar am zis că dacă vine un club, care, dacă ne place, vrem să plecăm și să ne lase în jurul la 30 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său

Mama lui Radu Drăguşin a făcut anunţ despre viitorul fiului său. Svetlana Drăguşin a oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport şi a anunţat care este transferul la care visează fundaşul de 21 de ani din naţionala României.

Svetlana Drăguşin a dezvăluit că fiul ei îşi poate îndeplini astfel marele obiectiv, acela de a juca în Premier League.

„(Reporter: Unde visaţi să ajungă Radu?) Eu îmi doresc pentru el să ajungă unde şi-a propus… şi el îşi doreşte foarte tare să ajungă în Anglia. Acesta este visul lui de mic„, a declarat Svetlana Drăguşin, în exclusivitate pentru AS.ro.

Radu Drăguşin este cotat, pe site-urile de specialitate, la 10 milioane de euro. Cota lui s-a dublat în ultimele 6 luni!

(Reporter: Este cel mai bine cotat jucător român, sunteţi mândră?) Mă bucur că demonstrează că munca este cheia succesului„, a precizat mama lui Radu Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și