Închide meniul

Reacţia genială a lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat CM al Cluburilor: „Am nevoie de o carte nouă!”

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 8:42

Reclamă
Reacţia genială a lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat CM al Cluburilor: „Am nevoie de o carte nouă!

Reacţia genială a lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Pep Guardiola, după ce a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor/ Profimedia

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor, nu a întârziat să apară. Managerul catalan al campioanei Angliei s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatele pe care le-a avut în ultimii opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a câştigat fără emoţii Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce în finală a „zdrobit-o” pe Fluminense. „Cetăţenii” s-au impus categoric, scor 4-0.

Reacţia genială a lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Pep Guardiola a fost în extaz, după ce şi-a adjudecat un nou trofeu alături de Manchester City. Acesta a declarat că simte că şi-a încheiat „treaba” pe banca „cetăţenilor”, după rezultatele din ultimii opt ani.

Managerul catalan al campioanei din Premier League a mai afirmat că are nevoie de o nouă „carte”, dând de înţeles că nu se opreşte aici şi ţinteşte noi trofee.

„Am câștigat toate titlurile, nu mai avem nimic de câștigat, am senzația că am terminat treaba, s-a terminat. Ultimii opt ani s-au terminat. Am încheiat un capitol. Vreau să împărtăşesc asta cu toţi jucătorii care ne-au antrenat, toţi antrenorii – Enzo Maresca, Mikel Arteta.

Reclamă

Este timpul să ne odihnim puţin de Crăciun şi să cumpăr o carte nouă și să încep să o scriu din nou o poveste”, a declarat Pep Guardiola, conform presei din Anglia.

După succesul din finala cu Fluminense, Pep Guardiola a devenit antrenorul cu cele mai multe Campionate Mondiale ale Cluburilor câştigate, patru la număr, depăşindu-l pe managerul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti.

De asemenea, Guardiola este singurul antrenor care a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor cu trei echipe diferite, anume Barcelona, Bayern Munchen şi Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City – Fluminense 4-0

Manchester City – Fluminense s-a încheiat cu scorul de 4-0, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Pep Guardiola a câştigat un nou trofeu pe banca „cetăţenilor”.

Manchester City a reuşit un 2023 fabulos, pe care l-a încheiat perfect. „Cetăţenii” au câştigat Champions League, Premier League, Cupa Angliei şi Supercupa Europei. Acum a câştigat şi Campionatul Mondial al Cluburilor după o victorie categorică în faţa lui Fluminense.

Pentru Pep Guardiola a fost cel de-al 37-lea trofeu câştigat în carieră, în 849 de meciuri. S-a distanţat de Mircea Lucescu şi continuă să viseze că va doborî recordul all-time al lui Sir Alex Ferguson.

Pep Guardiola a câştigat 16 trofee majore cu Manchester City: cinci titluri în Premier League, o Ligă a Campionilor, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii Angliei, o Cupă Mondială a Cluburilor, o Supercupă a Europei şi două Supercupe ale Angliei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și