Închide meniul

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 18:51

Reclamă
Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

Vinicius / Profimedia

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid. Unul dintre cei mai buni jucători ai lumii în acest moment, Vinicius se numără printre cele mai importante staruri de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru a atras interesul Arabiei Saudite pentru brazilianul de 24 de ani. Fondul Public de Investiţii din Arabia Saudită, care susţine clubul Al Ahli, a venit cu o ofertă uriaşă pentru starul lui Real Madrid.

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid!

Potrivit celor de la ge.globo.com, saudiţii i-au propus un contract pe cinci ani în valoare de un miliard de euro lui Vinicius. Pe lângă semnarea contractului cu Al Ahli, brazilianul ar fi trebuit să devină şi imaginea oficială a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2034, competiţie pe care saudiţii o vor organiza.

Cu toate acestea, americanii de la nytimes.com au anunţat că Vinicius a refuzat oferta saudiţilor, brazilianul fiind dornic să continue pe Santiago Bernabeu. Pe lângă miliardul pentru cei cinci ani de contract, saudiţii ar fi fost nevoiţi să mai plătească un miliard de euro pentru clauza de reziliere a contractului brazilianului de la Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Vinicius a ajuns la Real Madrid în 2018, atunci când formaţia de pe Santiago Bernabeu a plătit 45 de milioane de euro pentru transferul său de la Flamengo.

Vinicius, mesaj emoţionant după eliminarea Braziliei de la Copa America: „De data asta e vina mea”. Ce le-a promis fanilor

Vinicius a transmis un mesaj emoţionant după eliminarea Braziliei de la Copa America. În sferturile de finală, Selecao a pierdut la loviturile de departajare duelul cu Uruguay.

Vinicius, starul lui Real Madrid, nu a fost disponibil pentru duelul cu Uruguay din cauza unei suspendări. El a fost avertizat în meciurile cu Paraguay şi Columbia din faza grupelor, astfel încât a ratat meciul din sferturi.

Reclamă

„Copa America s-a încheiat şi este timpul să reflectăm, să ştim cum să gestionăm înfrângerea. Sentimentul de frustratea loveşte din nou.

Am greşit când am luat cele două cartonaşe galbene şi am urmărit eliminarea din afara terenului. De data asta e vina mea. Îmi cer scuze pentru asta. Ştiu să ascult criticile. Cele mai dure, credeţi-mă, vin de la mine.

Călătoria mea la echipa naţională, din fericire, este la început. Alături de coechipierii mei voi avea şansa de a readuce echipa naţională acolo unde merită. Vom reveni în top! Vă iubesc şi rămânem împreună”, a scris Vinicius, pe contul său de Instagram.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

23:08

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-1! Samayoa şi-a luat revanşa pentru penalty-ul din secunda 20! Ieşenii au întors scorul înainte de pauză

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și