„Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League!” Anas Tahiri, pus pe fapte mari la CFR Cluj: „Asta sper să aduc!”

De Antena Sport
Publicat: 21.06.2021, 9:50

CFR a făcut primul transfer după câştigarea titlului!

Profimediaimages

Anas Tahiri, primul transfer făcut de CFR după câştigarea titlului

Anas Tahiri, jucătorul adus din Eredivisie de CFR Cluj, are planuri mari în noul sezon. Vrea să să ajungă cu campioana României în grupele UEFA Champions League.

Reclamă

Înainte să fie transferat de CFR Cluj, Anas Tahiri a mai jucat la Lierse, în Belgia, și RKC Waalwijk. Fostul internaţional de tineret marocan vrea să dea lovitura carierei cu echipa lui Şumudică şi să se bată cu Messi, Neymar sau Ronaldo în Liga Campionilor.

Reclamă

Sunt foarte fericit să fiu aici. Sper că va urma un sezon foarte bun pentru noi. Știam deja despre CFR Cluj, dacă te uiți la fotbal, n-ai cum să nu știi despre CFR Cluj. Toată lumea știe că CFR e o echipă mare, așa că mă bucur să fiu aici.

Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League. Pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult posibil, să am evoluții bune”, a declarat Anas Tahiri într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

Anas Tahiri: „Sunt un jucător tehnic”

Tahiri a ajuns gratis în Gruia, la finalul contractului cu RKC Waalwijk, echipă pentru care a jucat în ultimii trei ani.

”Cred că sunt un jucător tehnic, îmi place să joc combinativ, îmi place să dau ultima pasă. Asta sper să aduc și la CFR Cluj”, s-a autocaracterizat noul jucător al campioanei României.

Tahiri a ajuns gratis în Gruia, la finalul contractului cu RKC Waalwijk, echipă pentru care a jucat în ultimii trei ani. Înainte de perioada din Olanda, el a jucat doar în Belgia, pentru echipe precum JMG Lier şi Lierse.

Marius Şumudică a povestit prima întâlnire pe care a avut-o cu patronul Neluţu Varga şi a lăudat transferul lui Anas Tahiri la CFR Cluj. „Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut!

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?



*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Ultimele știri
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
1
mai
21:04
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma!
Vezi toate știrile

Ce zodii sunt în luna mai. Calitățile și defectele persoanelor născute în mai

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor

Citește și