CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0 | Daniel Oprița amenință că pleacă, dacă „militarii” ratează promovarea: „N-are rost să rămân!”

De Alexandru Ivan
Publicat: 15.05.2021, 13:57

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua

Hepta

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua. „Militarii” s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga 2, dar atmosfera este tensionată în Ghencea. Oprița și-a anunțat plecarea dacă ratează obiectivul.

Reclamă

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua!

„Presiunea este mare. Jucătorii și toți de la club ne dorim să ajungem în Liga 2. Și pentru mine e greu să rămân la Liga 3. Probabil că, dacă nu promovăm, nu mai are rost să rămân”, a declarat Daniel Oprița, la Digi Sport, după CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0.

Reclamă

În finala barajului de promovare, CSA Steaua va juca cu câștigătoarea duelului dintre FCSB II și CS Afumați. Cele două s-au întâlnit deja în campionat, iar Gigi Becali a trimis atunci în teren mulți jucători la prima echipă, inclusiv „perla” Octavian Popescu. Oprița nu se teme dacă patronul lui FCSB va proceda la fel și în finala barajului, în cazul în care cele două se vor duela pentru promovare.

„Nu am nicio preferință. Oricine ar veni sunt la fel de puternici. Indiferent de ce adversar o fi să fie, vreau să jucăm mai repede finala. Vreau să scăpăm odată de Liga 3. N-aveam cum să terminăm campionatul la 20 de puncte diferență ca să evităm barajul. Și FCSB II și-au câștigat meciurile lor. Nu cer niciun adversar special. Nu vreau să presupun sau să mă gândesc la jucătorii de la FCSB. Am trăit meciul cu Ulmu la intensitate maximă și vreau acum să mă relaxez”, a mai spus Daniel Oprița.

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0

Emilian Pacionel și Cezar Mihalache au marcat golurile care au trimis-o pe CSA în finala barajului. Meciul n-a fost lipsit de scandal. Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, s-a enervat din nou după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren, deși mai erau mai puțin de 10 minute de disputat.

Același Târșolea a făcut scandal și după meciul tur. Atunci, patronul de la Mostiștea a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben.

Reclamă
Recomandări

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?



*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Ultimele știri
21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:32 FotoMircea Lucescu şi soţia lui, Neli, la fel de îndrăgostiţi ca în tinereţe! Cum au fost surprinşi pe stradă 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile

Horoscopul săptămânii 6 mai – 12 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

5 perechi zodiacale care simt o atracție irezistibilă. Secretele unui parteneriat durabil, potrivit astrologilor

Citește și