Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a primit o ofertă oficială, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica! „Da, tată!”. Se pregăteşte un transfer ULUITOR! Patronul lui FCSB a anunţat cât oferă „tunarii” şi ce le-a cerut

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2021, 19:59

Gigi Becali a primit o ofertă oficială, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica! „Da, tată!. Se pregăteşte un transfer ULUITOR! Patronul lui FCSB a anunţat cât oferă „tunarii şi ce le-a cerut

Ianis Stoica ar fi primit o ofertă de la Arsenal

Colaj Hepta

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal, ofertă oficială pentru Ianis Stoica. Anunţul făcut de Gigi Becali

Ianis Stoica face 19 ani în luna decembrie şi este cel mai căutat jucător de la FCSB. Gigi Becali are oferta pe masă, pentru noua sa „perlă”. Finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat în ce condiţii se poate realiza transferul.

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Puştiul minune de la FCSB trece printr-un moment excelent. Autor al unui gol şi al unui assist etapa trecută, cu FC Botoşani, Ianis Stoica a anunţat ce obiectiv măreţ are în acest sezon. „Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a precizat atacantul de 18 ani.

Pe Ianis Stoica a pus ochii şi Galatasaray. Nu e singurul jucător de la FCSB pe care îl vor turcii. Si Octavian Popescu e pe lista lor. Becali e sigur că îşi umfla conturile, dacă îşi vinde toate vedetele.

Reclamă

Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cre dă jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a mai spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Citește și:

Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica a ajuns în The Sun

Jurnaliştii de la The Sun au afirmat că Ianis Stoica ar fi monitorizat încă din luna septembrie şi au aminitit că Gigi Becali ar fi refuzat deja o ofertă de 1.5 milioane de lire sterline. „Poate reuşi un transfer la Arsenal, dacă va continua să joace aşa”, afirmă sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Interesul lui Arsenal pentru un atacat de perspectivă, Ianis Stoica, a fost confirmat de FCSB. Arsenal ar fi pe urmele românului care a marcat, la debut, când avea 14 ani. Internaţionalul de tineret joacă pentru cel mai mare club al ţării sale, FCSB, cunoscut anterior drept Steaua.

Încă din luna septembrie ar fi monitorizat progresul adolescentului de scouterii ‘tunarilor’. Chiar şi aşa, patronul lui FCSB, Gigi Becali, l-a avertizat pe Mikel Arteta că nu are de gând să îl vândă acum„, se arată în articolul de pe thesun.co.uk.

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României. Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 450.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și