Închide meniul

Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 21:47

Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: M-am întâlnit cu Ancelotti!”

Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România

Gică Hagi / Profimedia

Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România. „Regele” a dorit să profite de faptul că s-a aflat în capitala Spaniei și și-a vizitat foștii colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut amicalul cu Columbia cu scorul de 2-3. Partida de la Madrid a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România

„Regele” a dezvăluit faptul că a vizitat baza celor de la Real Madrid și că s-a întâlnit cu mai multe persoane din cadrul clubului, printre care și Carlo Ancelotti.

De asemenea, Gică Hagi a comparat baza construită la Farul cu cea a „galacticilor” și a tras imediat concluzia.

„Am vrut să văd echipa națională, am fost puțin și pe la Real Madrid, să îmi văd foști colegi cu care am jucat. Am profitat de această pauză, să îi mai văd!

Reclamă

Butragueno e mâna dreaptă a lui Perez, mai sunt foști colegi în cadrul clubului. Am vizitat baza, am mai vorbit de una și de alta. M-am întâlnit și cu Ancelotti, i-am dat bună ziua.

(n.r. Ți-au lăudat baza?) Nu, nu. Am vrut să văd cum sunt organizați. Mi-am dat seama că a mea este ca degetul mic! Cât am putut, am făcut”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România

Ianis Hagi a început ca rezervă duelul cu Columbia, însă a fost trimis în teren în minutul 56, atunci când l-a înlocuit pe Valentin Mihăilă. Internaţionalul român de la Alaves a avut o evoluţie excelentă în duelul cu sud-americani.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a tras concluziile, după evoluţia lui Ianis Hagi din meciul cu Columbia. „Regele” a subliniat că fiul său a avut evoluţii solide la echipa naţională, încă de la debutul sub tricolor.

Gică Hagi a mai declarat că Ianis şi Dennis Man sunt jucătorii decisivi de la echipa naţională, fiind extrem de fericit de nivelul la care a ajuns fiul său.

„A intrat foarte bine. A făcut-o cum o face din 2021. El și cu Man sunt jucători decisivi la națională. Dacă nu mă înșel vizavi de statistică. Își face treaba, vine cu drag la echipa națională. Mă bucur că îi merge bine. Să o țină tot așa.

Am și eu un băiat și sunt fericit că practică fotbal, a ajuns la un anumit nivel foarte bun și de aceea am și mers la Madrid să văd meciul”, a declarat Gică Hagi, după ce s-a întors de la Madrid, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și