Închide meniul

Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 16:36

Reclamă
Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!

Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă - Antena Spot

Gică Hagi a avut un răspuns genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid. Managerul celor de la Farul a spus că nu a văzut nebunia din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a apucat doar să se uite la Corvinul Hunedoara cu FC Voluntari, prima semifinală a Cupei României. Hagi a ratat marele duel din Liga Campionilor, dintre Guardiola şi Ancelotti.

Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid

„Am spus și echipei: am dormit și nu am văzut niciun minut. Este prima oară când am adormit mai devreme. Am avut o zi plină, am muncit mult și nu am mai rezistat. Am văzut meciul de Cupă, dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari, am urcat în cameră și am adormit.

Îmi pare rău, am și momente ca astea, când trebuie să mă odihnesc. Nici măcar nu am apucat să citesc despre meci. M-am trezit, am avut analiza adversarului de dimineață, apoi ședință cu echipa și am venit direct la conferință. Nu sunt informat așa de bine. M-ai prins în ofsaid!„, a spus Gică Hagi înaintea duelului cu CFR Cluj.

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City a venit după fluierul final. Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare. A fost 1-1 după timpul regulamentar şi după prelungiri, iar totul s-a decis la 11 metri. Lunin a apărat penalty-urile bătute de Bernardo Silva şi Kovacic, în timp ce Ederson a apărat numai penalty-ul bătut de Modric. Golul decisiv de la loviturile de departajare i-a aparţinut lui Rudiger.

Reclamă

”Am început bine partida, am preluat conducerea și apoi am început să suferim, să luptăm, să ne sacrificăm. Ne-am retras prea mult în defensivă, City a avut mai mult control, deși ei au întotdeauna mai mult control.

Cred că ne-am apărat foarte bine. Aceasta era singura modalitate de a câștiga împotriva lui City. Singura”, a declarat Carlo Ancelotti după meci, citat de Marca.

”Acum putem câștiga Liga Campionilor”, a subliniat „Don Carlo” în faţa jurnaliştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola au fost în centrul unui moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid, din returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Madrilenii şi-au luat revanşa pentru eliminarea din urmă cu un an în faţa „cetăţenilor” şi s-au calificat în semifinale la loviturile de departajare.

Imediat după „drama” de la loviturile de departajare, Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe. La conferinţa de presă, antrenorul madrilenilor a dezvăluit ce mesaje şi-au transmis cei doi.

Pep Guardiola l-a felicitat pe Carlo Ancelotti pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League şi le-a urat noroc „cetăţenilor”. Impresionat, antrenorul italian a spus că Pep Guardiola este un gentleman.

„Guardiola m-a felicitat pentru calificare, ne-a urat noroc, a fost un gentleman, aşa cum a fost întotdeauna şi aşa cum este acest club, un club de gentlemeni.

L-am felicitat şi eu şi i-am urat succes pentru restul sezonului. Ei au mers mai departe anul trecut, iar acum a fost rândul nostru”, a mai declarat Carlo Ancelotti, potrivit sursei citate.

Acesta a fost al treilea an la rând când Manchester City şi Real Madrid s-au întâlnit în fazele eliminatorii UEFA Champions League. În precedentele două sezoane, cele două formaţii s-au confruntat în semifinale. În urmă cu doi ani s-au impus madrilenii, în timp ce anul trecut, dubla a fost câştigată de „cetăţeni”. În ambele dăţi, echipa care s-a impus a şi câştigat trofeul la finalul sezonului.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și