Închide meniul

Gică Popescu împlinește 57 de ani: „Starea mea fizică este net inferioră vârstei!”. Cum își va sărbători ziua de naștere „Baciul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2024, 10:58

Reclamă
Gică Popescu împlinește 57 de ani: „Starea mea fizică este net inferioră vârstei!. Cum își va sărbători ziua de naștere „Baciul

Gică Popescu împlinește 57 de ani

Gică Popescu, alături de Gică Hagi / Hepta

Gică Popescu împlinește astăzi 57 de ani. Fostul fundaș al Generației de Aur anunță că este într-o formă fizică excelentă și a dezvăluit cum își va sărbători ziua de naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al treilea cel mai selecționat tricolor (115), după Dorinel Munteanu (134) și Gică Hagi (125), va petrece momentul festiv alături de familie și prietenii apropiați.

Gică Popescu împlinește 57 de ani

Gică Popescu este căsătorit cu Luminița Popescu, cea care este chiar sora soției lui Gică Hagi.

Mă simt mai bine decât m-am simțit vreodată! Starea mea fizică este net inferioară vârstei pe care o împlinesc azi. Totuși, pe data de 25 mai, atunci când a avut loc meciul de retragere al „Generației de Aur”, a fost pentru ultima oară când am jucat împreună. Deci, nu se mai pune problema unui alt meci în care să joace Generația de Aur.

Indiferent cât de încărcat este programul pe care îl am zilnic și nu mă refer doar la activitățile de la Farul, am și multe alte lucruri pe care le fac, la Guvern, business-uri, mereu mi-am găsit timp să stau cu prietenii, cu familia, atunci când am împlinit o anumită vârstă. Așa voi face și acum, voi găsi timp chiar în această seară să stau cu cei dragi, cu cei apropiați”, a declarat Gică Popescu pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gică Popescu a avut o carieră impresionantă atât la nivel de club, cât şi la echipa naţională, unde se numără în top 3 jucători români cu cele mai multe prezenţe. De altfel, Gică Popescu a lăsat o amprentă puternică în istoria tricolorilor, evoluând de 115 ori la echipa naţională, pentru care a marcat 16 goluri şi alături de care a participat la 3 ediţii ale Campionatului Mondial şi la 2 turnee finale ale Campionatului European.

Pe plan internaţional, Gică Popescu este singurul fotbalist român care a purtat banderola de căpitan al Barcelonei, la care se adaugă şi faptul că a câştigat trei trofee europene la echipe diferite: Cupa Cupelor cu Barcelona, Supercupa Europei şi Cupa UEFA cu Galatasaray.

În prezent, Gică Popescu este președinte la Farul și deţine funcţia de consilier al prim-ministrului pe probleme de sport.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

  • NU

    67%

  • DA

    33%

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

EXCLUSIVCristina Neagu, mesaj direct către autorităţi: „Avem nevoie disperată de o sală polivalentă în Bucureşti”

12:43

„Un sentiment unic!” Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională! Ce s-a schimbat faţă de ultima convocare

12:09

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid: „I-am spus şi lui! Nu are marfă!”

11:42

Când revine pe teren Mihai Lixandru, după accidentarea horror suferită! Anunţ surprinzător făcut de Mihai Stoica

10:56

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă

10:19

„Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și