Închide meniul

Horaţiu Moldovan, dat în judecată! Scandal uriaş: „Onoarea trebuie să primeze. Nu ţip după bani!”

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 19:57

Reclamă
Horaţiu Moldovan, dat în judecată! Scandal uriaş: „Onoarea trebuie să primeze. Nu ţip după bani!

Horaţiu Moldovan, dat în judecată! Scandal uriaş: "Onoarea trebuie să primeze. Nu ţip după bani!"

Horaţiu Moldovan, înaintea unui meci / Profimedia

Horaţiu Moldovan a fost dat în judecată după transferul la Atletico Madrid. În această iarnă, portarul de 26 de ani s-a transferat la echipa lui Diego Simeone, după ce madrilenii au plătit clauza de reziliere de 800.000 de euro pentru a-l aduce de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, transferul la echipa din capitala Spaniei îi aduce şi un proces portarului naţionalei României. Bogdan Apostu, fostul impresar al lui Moldovan, a anunţat că îl dă în judecată pe goalkeeper.

Horaţiu Moldovan, dat în judecată! Scandal uriaş: „Onoarea trebuie să primeze. Nu ţip după bani!”

Bogdan Apostu a anunţat că l-a dat în judecată pe Horaţiu Moldovan. Impresarul susţine că portarul de 26 de ani trebuie să îi plătească 3% din salariile pe care le-a încasat din 2021 până în prezent şi 7% din suma transferului la Atletico:

„Tot ce am reușit am făcut prin muncă, nu am plâns niciodată după bani. L-am dat în judecată pe Horațiu Moldovan. Nu țip după bani. Mare parte dintre banii pe care îi voi câștiga la proces îi voi dona și voi face totul public.

Am nevoie ca jucătorii să înțeleagă că contractele trebuie respectate, iar onoarea trebuie să primeze în fotbal”, a declarat Bogdan Apostu, la digisport.ro.

Reclamă

Horaţiu Moldovan şi Bogdan Apostu au colaborat din 2019 până la începutul anului 2023.

Bogdan Apostu a dezvăluit de la ce a început scandalul

Bogdan Apostu a dezvăluit de la ce a început scandalul cu Horaţiu Moldovan. În urmă cu o lună şi jumătate, el a făcut un apel public ca portarul să îşi plătească datoria. Tot atunci, el a dezvăluit şi motivul pentru care relaţia dintre cei doi s-a răcit:

„Fac un apel public să îşi plătească datoria şi atât.

Reclamă 4 / 0/3

Din perspectiva lui (a lui Horaţiu Moldovan), răceala a intervenit de la fratele lui. Am avut ofertă de la Steaua pentru el, a auzit el că am avut eu comision de la Steaua de 3.000 de euro. ‘Băi, băiatule, nu e adevărat, Steaua nu plăteşte comisioane pentru că nu le poate deconta’, i-am spus.

Nu vreau nimic din ce face Horaţiu Moldovan acum. Eu vreau ce mi se cuvine, bani munciţi de mine şi agreaţi de mine în totalitate. Nu văd ce e în neregulă aici.

Banii sunt din contractul lui cu Rapidul. Până să plece de la Rapid, nu am luat niciun ban de la el. Eu am contractul (n.r: pe care l-a avut Bogdan Apostu cu Horaţiu Moldovan)”, a declarat Bogdan Apostu pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și