Închide meniul

Jan Oblak a anunţat ce obiective are la Atletico Madrid! Ce a spus, după primul meci al lui Horaţiu Moldovan pe Metropolitano

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 10:33

Jan Oblak a anunţat ce obiective are la Atletico Madrid! Ce a spus, după primul meci al lui Horaţiu Moldovan pe Metropolitano

Jan Oblak a anunţat ce obiective are la Atletico Madrid, după primul meci al lui Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia

Jan Oblak a anunţat ce obiective are la Atletico Madrid, după primul meci al lui Horaţiu Moldovan pe Metropolitano. Portarul sloven a dezvăluit că îşi doreşte să cucerească totul alături de madrileni, însă a recunoscut faptul că în campionat, trupa lui Diego Simeone a „pierdut teren” faţă de liderul Girona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico Madrid, şi a bifat deja primul meci la noua echipă. Portarul a fost rezervă în victoria madrilenilor cu Sevilla, din Cupa Spaniei.

Jan Oblak a anunţat ce obiective are la Atletico Madrid, după primul meci al lui Horaţiu Moldovan

Jan Oblak s-a declarat extrem de bucuros de faptul că Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei. Portarul sloven a dezvăluit că a resimţiti oboseala, însă publicul de pe Wanda Metropolitano l-a împins de la spate, şi astfel s-a putut concentra către victorie.

De asemenea, Oblak a mai dezvăluit că îşi doreşte să obţină o clasare cât mai bună cu Atletico Madrid, atât în campionat, cât şi în Champions League.

Trupa lui Diego Simeone ocupă locul patru în La Liga, fiind la 11 puncte distanţă de liderul Girona. În Champions League, madrilenii se vor duela cu Inter în optimile competiţiei.

Reclamă

„Sunt foarte fericit pentru echipă, e foarte important că am ajuns în semifinale. Am făcut totul pentru a fi aici, unde suntem, trebuie să continuăm la fel.

Suntem mulţi jucători, se observă oboseala, dar această oboseală se duce cu o astfel de atmosferă. Nu-ţi mai simţi picioarele, capul îţi merge înainte, ştii cât de importantă e partida, ştii că vrei să câştigi şi să aduci bucurie oamenilor de pe stadion. Fiecare partidă, fiecare victorie îţi oferă ceva.

Suntem pozitivi, campionatul ne-a costat puţin, dar suntem „în viaţă” în Cupă, în Champions League, sunt sigur că şi în campionat ne vom îmbunătăţi şi sper să terminăm sus în clasament”, a declarat Jan Oblak, conform paginii de Twitter a celor de la Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan, numărul 1 de la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan este numărul 1 de la Atletico Madrid! Oficialii clubului din capitala Spaniei au organizat un eveniment prin care l-au prezentat pe portarul echipei naționale.

În cadrul acestui eveniment, Horațiu Moldovan a vorbit despre experiența pe care o va avea la Atletico Madrid. Totodată, portarul echipei naționale a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu Jan Oblak, titularul din poarta formației, dar și cu antrenorul Diego Simeone.

„Este o mândrie să ajung la un club așa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aștept rândul să debutez în aceste culori.

Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aștepta până când îmi va veni șansa să joc.

Am reușit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horațiu Moldovan, în timpul prezentării.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și