Închide meniul

Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2024, 12:14

Reclamă
Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare

Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez

Kylian Mbappe şi tatăl lui / Profimedia Images

Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez după Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Tatăl starului francez a dezvăluit că fiul lui de-abia aşteaptă să se alăture Realului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid e aproape de un sezon senzaţional, cu Ancelotti pe bancă. Madrilenii au câştigat lejer campionatul şi vor disputa finala Ligii Campionilor împotriva celor de la Borussia Dortmund.

Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare”

L-am văzut de acasă… (n.r. despre meciul Real Madrid – Bayern Munchen) A fost uimitor!

Așteptăm cu nerăbdare să fim acolo (n.r.: ca fiul lui să joace pentru Real Madrid)”, a declarat Wilfried Mbappe, potrivit Madrid Universal.

Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai

Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Superstarul și-a anunțat deja plecarea de la campioana Franței, dar speră să mai cucerească un trofeu alături de echipa lui Luis Enrique.

Reclamă
Reclamă 4

În decursul zilei de vineri, Mbappe a anunțat, în mod oficial, că nu își va prelungi contractul cu PSG. Este de așteptat ca acesta să semneze cu Real Madrid, formație care l-a dorit insistent în ultima perioadă.

PSG își va juca ultimul meci al sezonului pe data de 25 mai. Este vorba despre finala Cupei Franței, cu Olympique Lyon, care va fi LIVE în AntenaPLAY.

Mbappe a făcut deja spectacol în acest sezon al Cupei și speră să își încheie aventura de la PSG cu un nou trofeu.

Reclamă

În 7 ani petrecuți pe Parc des Princes, Mbappe a reușit să adune o vitrină impresionantă de trofee. Alături de PSG a câștigat 6 titluri de campion, 3 Cupe ale Franței, 2 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe.

Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG!

Mbappe a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care a transmis un mesaj de adio pentru fanii lui PSG. Pe lângă declarații, acesa a atașat, lângă videoclip, mesajul: „Merci!” (n.r. Mulțumesc!).

Sunt Kylian, vreau să mă adresez vouă (n.r. fanilor lui PSG). Mereu am spus că vreau să mă adresez vouă când va veni timpul. Am vrut să vă spun întâi vouă că este ultimul meu an la PSG. Nu îmi voi prelungi contractul şi îmi voi încheia această aventură peste câteva săptămâni.

Voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes duminică. Vor fi multe emoţii. Au fost mulţi ani în care am avut şansa şi onoarea de a juca la cel mai mare club din Franţa.

Vreau să le mulţumesc coechipierilor, antrenorilor”

Vreau să le mulţumesc coechipierilor, antrenorilor… Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier şi Luis Enrique.

Este dificil, niciodată nu am crezut că va fi atât de dificil să anunţ asta şi să îmi părăsesc echipa… Franţa, Ligue 1, dar cred că aveam nevoie de asta, o nouă provocare după 7 ani.

Sper că vom încheia acest sezon cu un trofeu. Vom trăi momente frumoase în timpul rămas şi să fiţi siguri că veţi rămâne mereu în inima mea. Aici este Paris! La revedere”, a transmis Mbappe.

Kylian Mbappe ar urma să îmbrace tricoul lui Real Madrid, de sezonul viitor. Anunţul oficial ar urma să apară în scurt timp.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și