Închide meniul

„A pierdut vestiarul” Dezvăluiri despre ruptura dintre Andrea Mandorlini şi jucători, care a dus la rezultatele slabe şi demitere

Bogdan Stănescu Publicat: 25 ianuarie 2024, 9:42

Reclamă
„A pierdut vestiarul Dezvăluiri despre ruptura dintre Andrea Mandorlini şi jucători, care a dus la rezultatele slabe şi demitere

Dezvăluiri despre ruptura dintre Andrea Mandorlini şi jucători

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ionuţ Rada a făcut dezvăluiri despre ruptura dintre Andrea Mandorlini şi jucători. Antrenorul italian a fost înlocuit de Neluţu Varga cu Adrian Mutu după înfrângerea CFR-ului cu ultima clasată, FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Mandorlini şi Neluţu Varga s-au despărţit civilizat. Cei doi s-au înţeles în privinţa rezilierii contractului. Patronul ardelenilor anunţa imediat după meciul FC Botoşani – CFR Cluj 1-0 că va renunţa la Mandorlini. Ieri, CFR l-a prezentat oficial pe Adrian Mutu ca noul antrenor al echipei de pe locul 2 în Liga 1.

„A pierdut vestiarul” Dezvăluiri despre ruptura dintre Andrea Mandorlini şi jucători

”(n.r. Andrea Mandorlini) A pierdut vestiarul după discuțiile cu Ciprian Deac și cu jucătorii reprezentativi ai echipei, totul plecând de la gestiunea din cazul lui Deac chiar dinainte de accidentare. Au fost niște discuții. Deac trebuia să fie titular, a fost schimbată decizia în ultimul moment și s-au produs niște rupturi. Mandorlini nu comunica cum trebuie cu jucătorii reprezentativi.

Și Tachtsidis am înțeles că a reacționat când Deac a fost schimbat în ultimul moment și trebuia să joace. Dacă nu-i arăți unui jucător care avea asemenea performanțe la club, la ce putem să ne așteptăm?”, a declarat Ionuţ Rada pentru digisport.ro.

Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj: „Era timpul să ne despărțim!”

Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj. Antrenorul italian a spus că despărţirea a fost una amiabilă şi că a rămas în relaţii bune cu Neluţu Varga.

Reclamă

În acest mandat, Andrea Mandorlini a fost în 27 de meciuri pe banca formaţiei din Gruia în acest sezon, iar palmaresul este de 11 victorii, 9 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

”Aseară am rezolvat târziu. Ne-am luat la revedere foarte calm. Acum o săptămână au ieșit anumite zvonuri, dar nu am fost demis. Am lăsat echipa pe locul doi și uite că am fost și noi primii.

Și apoi în România mai este și play-off-ul. Îmi pare rău, dar așa a mers. Era timpul să ne despărțim. Așteptările clubului erau altele, chiar dacă echipa era nouă.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-aș fi dorit mai mult timp, dar până la urma asta e mereu problema. Totuși, am lăsat echipa pe locul doi și cu siguranță nu pe ultimul. E ceva amărăciune pentru că lucrurile nu au mers bine pentru noi.

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini!

CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini! La câteva zile după înfrângerea de pe terenul lui FC Botoşani şi anunţul că antrenorul italian nu va mai continua pe banca tehnică, formaţia din Gruia a anunţat prin intermediul unui comunicat că a ajuns la un acord cu Andrea Mandorlini în privinţa încetării colaborării.

Andrea Mandorlini revenise la CFR Cluj în această vară, la aproape 13 ani după ce a mai antrenat fosta campioană a României. Clubul CFR Cluj i-a mulţumit antrenorului italian pentru munca depusă şi pentru seriozitatea cu care şi-a desfăşurat activitatea. În 27 de meciuri pe banca formaţiei din Gruia în acest sezon, el a bifat 11 victorii, 9 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

„Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea!

Grazie, Mister!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și