Închide meniul

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 9:02

Reclamă
Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: Mă încântă”

Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu a oferit o reacție clară, după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB, scor 2-0. Gălățenii au urcat pe primul loc în Liga 1, după primele trei etape disputate din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juri Cisotti și Diego Zivulic au marcat cele două goluri ale Oțelului. FCSB a rămas fără victorie în Liga 1, și este deja cu gândul la duelul cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de jocul echipe sale. Acesta a subliniat că jucătorii săi au ieșit mult mai motivați de la vestiare, la pauză, și au reușit să marcheze și golul secund.

De asemenea, fostul internațional a declarat că Oțelul a câștigat pe merit duelul cu campioana României, fiind convins că echipa sa se va mai îmbunătăți pe parcursul sezonului.

„Mă bucur pentru băieți că au făcut o partidă bună, excluzând începutul de joc când le-am oferit celor de la FCSB ocazii de înscrie pe niște greșeli care nu prea se mai fac în fotbal. După am echilibrat jocul, am avut contraatacuri rapide.

Reclamă
Reclamă 4

În repriza a doua am ieșit mult mai montați de la cabine, chiar dacă am avut avantaj de 1-0. Am reușit să ne creăm ocazii și să mai înscriem odată. Mă încântă jocul echipei, nu că am învins FCSB. Am câștigat meritat cu campionii României. Le doresc să se califice mai departe în Champions League.

Încet-încet echipa trebuie să fie din ce în ce mai puternică din punct de vedere fizic. Sunt foarte mulți jucători noi care au venit, vreau să se integreze rapid. Am un lot mult mai echilibrat decât anul trecut, am soluții”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat, imediat după eșecul cu Oțelul, că William Baeten va deveni titular în locul lui Marius Ștefănescu.

Reclamă

Îmi pare rău că nu l-am băgat pe Baeten să îl cunosc. Am fost fraier, o să joc cu el în locul lui Ştefănescu. Ce să fac, îl văd pe Ştefănescu că se uită pe teren?

Dai 1.3 milioane pe un jucător şi vezi că el stă pe teren, nu face nimic.

Am dat-o în bară şi cu Antwi. Am dat-o în bară şi cu Kiki şi cu Antwi. Am dat-o în bară rău de tot. Îmi vine şi mie să râd de mine.

Când îl văd pe Kiki îmi vine şi mie să râd de mine. O repar eu acum, că mai e până în septembrie”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și