Închide meniul

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „Trebuie să fluiere fault!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 23:02

Reclamă
Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „Trebuie să fluiere fault!

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Andrei Nicolescu/ Captură AntenaSport

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj – Dinamo 4-0. Administratorul special al celor de la Dinamo a spus că arbitrul Florin Andrei trebuia să fluiere fault înainte ca Bîrligea să deschidă scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii au acuzat un fault asupra căpitanului Patriche şi au spus că arbitrul trebuia să întoarcă faza, deşi Florin Andrei a lăsat, iniţial, jocul să continue.

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj – Dinamo 4-0

Dacă vi se pare că nu este fault, îmi pare rău. Nici măcat 7 secunde nu sunt până ne luăm gol, după ce a lăsat avantajul. În opinia mea, trebuia să se fluiere fault. Contează momentul în care chiar este un avantaj, nu așa în aer, doar de dragul de a-l lăsa. El trebuie să se materializeze.

Până în minutul 60 deciziile arbitrului au fost aplecate spre CFR Cluj. Nu aveau nevoie de ajutorul arbitrilor. Nu aveau nevoie de acel 5-10% pe care oficialii îl lasă către echipa gazdă. Nu mi s-a părut o delegare bună, arbitrul a fost apăsat de presiunea dealurilor de la Cluj.

Am încercat să facem un joc bun, nu am reușit. Maniera în care toate deciziile au fost influențate ne-au stricat jocul. CFR are o echipă bună, deciziile astea au creat un dezavantaj clar, la nivelul la care suntem acum. După 1-0 au avut și relaxarea și calmitatea pentru a controla partida”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Reclamă

„A fost fault clar! Ce avantaj?” Jucătorii lui Dinamo au criticat arbitrajul după 0-4 cu CFR Cluj

Jucătorii lui Dinamo au criticat arbitrajul după 0-4 cu CFR Cluj. „Câinii” au vorbit despre înfrângerea suferită pe terenul echipei lui Adrian Mutu. După meci, căpitanul Răzvan Patriche a lansat un atac la adresa arbitrajului și a spus că VAR-ul ar fi trebuit să intervină la primul gol marcat de clujeni, pentru că a fost faultat de un adversar.

Totuși, acesta a recunoscut că Dinamo nu se poate compara cu CFR Cluj și că adevărata luptă a „câinilor” este cu echipele din play-out.

„Am început bine, prima repriză. Am avut un moment în care ne-au dominat, au avut multe faze fixe. După pauză am început din nou bine, am primit un gol după un fault la mine, se putea întoarce acea minge (n.r. arbitrul să dea fault).

Reclamă 4 / 0/3

A fost sigur fault! Atac întârziat, cu genunchiul. Ce avantaj să se lase? S-a pierdut mingea imediat, am fost scos din joc! Nu mai vreau să comentez, asta e.

Rezultatul este cam dur, nu am făcut un meci rău astăzi. Ne-au prins pe niște contre, faze fixe. Am fost descfăcuți, asta e. Lupta noastră nu e cu CFR, noi ne luptăm cu echipele din play-out.

Am avut și absenți astăzi, sperăm ca la meciul viitor să fie apți de joc. Trebuie să ștergem cu buretele ce a fost astăzi și să aducem puncte.

Suporterii au fost alături de noi, le mulțumesc! Oriunde jucăm e ca și cum am juca acasă. Le mulțumesc și sper că îi vom face fericiți”, a spus Răzvan Patriche, la digisport.ro.

De asemenea, Gabriel de Moura a spus că echipa lui Adrian Mutu este puternică și că Dinamo ar trebui să se gândească la următoarele meciuri.

„CFR e o echipă foarte bună. Am început meciul bine, am avut ocazii, însă am început să pierdem teren. Ei au controlat meciul. În repriza a 2-a am luat un gol, din păcate, iar lucrurile s-au complicat. Asta este. Rezultatul a fost dur, 0-4. Mâine este o altă zi. În 3 zile avem un meci acasă, foarte important pentru noi. Mergem mai departe.

În prima repriză am început foarte bine, am controlat jocul pentru câteva minute. CFR are calitate, a fost ce a fost. Suporterii lui Dinamo sunt peste tot. E important să stea lângă noi acum. Cred că e sold out deja pentru următorul meci, de pe Arcul de Triumf. Trebuie să jucăm cu capul sus.

Reclamă

Cred că avem o echipă foarte bună, am venit după 2 victorii. Azi ceva nu a mers bine, dar avem o șansă de a acumula puncte, cu Voluntari și Iași. Cred că putem scăpa”, a spus și fundașul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și