Închide meniul

Mihai Rotaru era sigur de victoria cu FCU Craiova, încă de la 0-1: „La pauză am zis că îi batem cu 3-1”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 23:00

Mihai Rotaru era sigur de victoria cu FCU Craiova, încă de la 0-1: La pauză am zis că îi batem cu 3-1”

Mihai Rotaru era sigur de victoria cu FCU Craiova, încă de la 0-1

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru era sigur de victoria cu FCU Craiova, încă de la 0-1. Patronul de la Universitatea Craiova a vorbit despre partida din Bănie, cu marea rivală din oraș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova, care s-a încheiat cu scorul de 1-2, a contat pentru ultima etapă a sezonului regular de Liga 1. Duelul din Bănie a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Rotaru era sigur de victoria cu FCU Craiova, încă de la 0-1

Patronul de la Universitatea Craiova a dezvăluit că simțea victoria din partida cu rivala din oraș, FCU Craiova. Mihai Rotaru i-a felicitat și pe jucătorii lui Adrian Mititelu și a spus că aceștia au făcut un meci bun. Totodată, patronul Universității a vorbit și despre „războiul” cu omologul său.

„O repriză a doua foarte bună. Vor fi astfel de meciuri când jucăm în Bănie. Vreau să îi felicit și pe jucătorii echipei gazdă totuși. În prima repriză am fost trist. Ivaylo a făcut câteva schimbări și am pus stăpânire pe joc. La pauză am zis că le dăm 3-1, gol în minutul 65, 75 și 90, în mintea mea! Nu mi-a ieșit în totalitate pronosticul.

Am mizat pe modul în care au fost montați jucătorii, știind că trebuie să lupte oricât ar fi fost nevoie. Ăsta era sentimentul meu. Băieții au arătat că sunt montați. Uitați-vă la Mitriță, Ivan, Bancu, toți!

Reclamă

Știam că sunt foarte montați. Am avut încredere în ei. Îmi pare rău pentru Cîmpanu, dar asta a fost. Am fi câștigat doar satisfacție personală (n.r. râde). Golul lui Mirtiță a fost fabulos!

Nu este un război între mine și Mititelu, este o competiție! Jucătorii de la FCU au făcut un meci bun, nu este nicio ironie! În a doua repriză am fost noi mai buni și am întors meciul.

Am jucat acasă, am făcut 30 de minute până la stadion. Nu am nicio satisfacție că ei sunt pe loc de baraj. Strategia noastră este făcută pentru podiumul Ligii 1, nu ne gândim la titlul, dar visele nu ni le pot lua nimeni!”, a spus Mihai Rotaru la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Napoli a surprins pe toată lumea, înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Nicolo Napoli a surprins pe toată lumea, înainte de derby-ul dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor lui Adrian Mititelu a fost impresionat de scenografia fanilor şi şi-a scos imediat telefonul şi a început să facă poze.

Fanii ambelor echipe au făcut spectacol înainte de fluierul de start al partidei. Cei de la FCU Craiova au afişat o scenografie spectaculoasă, care l-a lăsat „mască” chiar şi pe Nicolo Napoli.

Antrenorul italian a scos imediat telefonul şi a imortalizat momentul în care galeria echipei sale afişa bannerul uriaş.

„Un turist veritabil. Face câteva fotografii pe care să le aibă ca amintire”, a reacţionat comentatorul Digi Sport, Ionuţ Angheluţă.

mediat după startul partidei, meciul a fost întrerupt pentru câteva minute. Fanii ambelor echipe au aruncat cu torţe pe teren, şi a fost nevoie de intervenţia stewarzilor, până când spiritele s-au calmat.

Nicolo Napoli şi-a început cel de-al zecelea mandat la FCU Craiova. Italianul a fost de nouă ori antrenorul oltenilor lui Adrian Mititelu, şi o dată a îndeplinit funcţia de director tehnic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și