Închide meniul

Bănel Nicoliță se teme înainte de FCSB – FC Hermannstadt. A tras un semnal de alarmă: „Nu e o echipă care să stea la cutie”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 19:50

Bănel Nicoliță se teme înainte de FCSB – FC Hermannstadt. A tras un semnal de alarmă: Nu e o echipă care să stea la cutie”

Bănel Nicoliță se teme înainte de FCSB - FC Hermannstadt

Bănel Nicoliță / Antena Sport

Bănel Nicoliță se teme înainte de FCSB – FC Hermannstadt. Fostul jucător al actualei vicecampioanei a vorbit despre următorul meci al elevilor lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Roș-albaștrii” vor primi vizita sibienilor lui Marius Măldărășanu sâmbătă, de la ora 20:00. Partida de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Bănel Nicoliță se teme înainte de FCSB – FC Hermannstadt. Mesajul fostului jucător al „roș-albaștrilor”

Înaintea duelului care contează pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1, Bănel Nicoliță a dezvăluit faptul că se teme de echipa pregătită de Marius Măldărășanu.

Fostul jucător al „roș-albaștrilor” a menționat că FC Hermannstadt este o echipă puternică, care le poate face mari probleme elevilor lui Elias Charalambous.

„Îmi e frică de meciul cu Hermannstadt pentru că e o echipă foarte bună. Au un antrenor foarte bun. Joacă un fotbal frumos, nu e o echipă care să stea la cutie.

Reclamă

Jucăm acasă, am avut ceva probleme. La meciul cu CFR am arătat altceva. Nu trebuie să câștigăm și noi acasă? Este o etapă de urmărit. Și Dinamo joacă cu Botoșani, Craiova lui Rotaru joacă cu Iași, sunt meciuri foarte grele. Nici FCSB nu are meci ușor”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit fanatik.ro.

Înaintea partidei de sâmbătă, FCSB este liderul Ligii 1, cu 38 de puncte după cele 19 partide jucate. De cealaltă parte, FC Hermannstadt este pe locul al 6-lea, ultimul care duce în play-off, cu 28 de puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Gigi Becali l-a certat în direct pe Bănel Nicoliţă. Dialogul dintre cei doi

Gigi Becali l-a certat în direct pe Bănel Nicoliţă, pe care l-a acuzat că are păreri despre politica impusă la FCSB, acolo unde patronul se implică în stabilirea primului 11, dar şi la schimbările din timpul meciurilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Bănel nu știe (n.r. propuneri de jucători pentru Gigi), Bănel se pricepe la CSA. A ajuns Bănel să facă, să nu știu ce. A ajuns Bănel să facă observații că nea Gigi a făcut așa. Băi, Bănel, vezi-ți de treaba ta”, a spus Becali, citat de sursa menționată anterior.

A urmat apoi dialogul dintre patronul de la FCSB şi fostul său jucător.

„Bănel Nicoliță: N-am zis așa ceva, nea Gigi!

Gigi Becali: Ai declarat pe acolo că nu știu, că nu face bine nea Gigi, că nu se face așa.

Bănel Nicoliță: Nu am zis așa ceva. Eu m-am luat doar cu Florin Talpan. I-am spus că eu am jucat pentru Steaua.

Gigi Becali: Te-ai luat cu Talpan? Bine, tată, bine ai făcut atunci.

Bănel Nicoliță: Cum să mă iau? (n.r. de Gigi Becali) Dacă aveam ceva cu dânsul, îl sunam.

Reclamă

Gigi Becali: A greșit și el, săracul, Bănel! Pe Bănel îl țin minte când a dat golazo la Galatasaray”, a fost dialogul celor doi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și