Închide meniul

„Castană mare!” Helmut Duckadam a făcut praf un jucător de la FCSB: „Nu are cum să joace!”

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 11:20

Reclamă
„Castană mare! Helmut Duckadam a făcut praf un jucător de la FCSB: „Nu are cum să joace!

Helmut Duckadam a făcut praf un jucător de la FCSB

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Profimedia

Helmut Duckadam a făcut praf un jucător de la FCSB. Fostul portar nu s-a ferit de cuvinte şi l-a criticat în termeni duri pe David Miculescu, atacant pentru care Gigi Becali a plătit aproape două milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost transferat de FCSB de la UTA, în vara lui 2022. Gigi Becali a „spart banca” pentru a obţine semnătura atacantului şi a plătit nu mai puţin de 1,7 milioane de euro.

Helmut Duckadam a făcut praf un jucător de la FCSB

Helmut Duckadam consideră că David Miculescu este o „castană” pentru FCSB, dată fiind forma sa modestă din actualul sezon. Fostul portar a declarat că pentru a prinde minute, atacantul ar trebui să rişte şi să plece de la formaţia roş-albastră.

De asemenea, Duckadam a mai declarat şi faptul că David Miculescu poate rămâne la FCSB, pe modelul lui Andrei Vlad, care de asemenea nu prinde minute, însă a rămas pentru a-şi duce la capăt contractul.

David Miculescu mai are contract cu FCSB pentru următorii cinci ani, iar conform înţelegerii, salariul său va creşte de la un sezon la altul.

Reclamă

„Castană mare! Problema e la Miculescu, ce va face în continuare. Are contract pe 5 ani, salariul crește de la an. Rămâne cum a făcut Vlad și se termină ca fotbalist sau riscă și merge undeva unde să joace? Pentru că la FCSB nu are cum să joace titular”, a declarat Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Gigi Becali, verdict despre David Miculescu

Gigi Becali a oferit un verdict despre David Miculescu. Patronul de la FCSB i-a stabilit soarta atacantului său, mărturisind că nu este dispus să renunţe la serviciile sale, cel puţin nu în această iarnă.

După ce a dezvăluit faptul că îl va vinde pe Andrea Compagno, Gigi Becali a fost întrebat şi despre soarta lui David Miculescu. Patronul de la FCSB a dezvăluit că acesta nu va pleca de la echipă, având în continuare înceredere în calităţile sale.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a recunoscut însă că încerederea nu este una maximă, însă este convins că Miculescu poate reveni la forma pe care o traversa înainte de transferul la FCSB. De asemenea, un alt jucător în care latifundiarul din Pipera are încredere este Denis Haruţ.

„Miculescu e un jucător tânăr în care mai am încredere. Pe Compagno îl dau, pe Miculescu nu îl dau. Am încredere în Miculescu, nu mai e 100%, e 70%. Am încredere, d-asta nu-l dau. Haruț nu-l dau, că am încredere”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

David Miculescu a bifat 23 de meciuri la FCSB, în acest sezon, în toate competiţiile. Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze doar două goluri, în partida din Cupa României cu FC Bihor, şi în victoria din prima etapă a sezonului de Liga 1, cu FCU Craiova. De asemenea, acesta a mai reuşit şi un assist, în derby-ul cu Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și