Închide meniul

Cătălin Cîrjan, anunț despre viitorul său după Petrolul – Rapid 0-0. Ce a spus despre partida de la Ploiești

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 22:44

Cătălin Cîrjan, anunț despre viitorul său după Petrolul – Rapid 0-0. Ce a spus despre partida de la Ploiești

Cătălin Cîrjan a făcut un anunț despre viitorul său după Petrolul - Rapid 0-0.

Cătălin Cîrjan, în timpul unui meci / Profimedia

Cătălin Cîrjan a făcut un anunț despre viitorul său după Petrolul – Rapid 0-0. Mijlocașul împrumutat de la Arsenal a fost titular în această partidă, dar a fost înlocuit în repriza secundă de către tehnicianul Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Petrolul și Rapid a contat pentru etapa a 20-a a sezonului de Liga 1. Duelul de pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cătălin Cîrjan, anunț despre viitorul său după Petrolul – Rapid 0-0

După rezultatul de egalitate înregistrat în meciul de la Ploiești, Cătălin Cîrjan a vorbit despre jocul făcut de echipă, dar și despre viitorul său. Totodată, mijlocașul adus în Giulești de la Arsenal Londra a vorbit și despre situația lui Cristiano Bergodi, după ultimele rezultate ale echipei. După rezultatul înregistrat în meciul cu Petrolul, Rapid a ajuns la 5 meciuri fără victorie, în campionat.

A fost un meci dificil, toate derby-urile sunt dificile. Echipa a muncit foarte mult, s-a văzut că suntem o familie în această seară. A fost greu și pentru mine, nu am mai fost titular de la meciul cu Petrolul, din tur, am încercat să dau tot ce am mai bun. Este decizia antrenorului dacă nu joc, eu îmi fac treaba la antrenamente și îmi aștept șansa. A fost o perioadă mai grea în ultimul timp. Suporterii au fost supărați, dar în această seară a fost peluza plină, sper să îi mulțumim pe viitor. 

Vom discuta despre meci, nu știu dacă este mulțumit (n.r. Cristiano Bergodi). Au fost niște momente mai grele, suntem o familie, am vorbit la antrenament, sper că totul va fi bine. Vom munci și vom reveni. Era dificil să surprindem, s-a vorbit să lucrăm mai mult unul pentru altul.

Reclamă

Nu știu ce se va întâmpla în viitor, voi vedea ce se va întâmpla după meciul cu Farul Constanța”, a spus Cătălin Cîrjan, potrivit digisport.ro.

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul

„A fost dificil, în minutul 6 am rămas în 10. Au o echipă bună, mergem mai departe. Nu sunt mulţumit de rezultat, aveam nevoie de victorie. Dar sunt mulumit de atitudinea celor care au fost în teren. E o perioadă grea, trebuie să trecem peste, dacă vrem să fim acolo sus. Obiectivele nu sunt stabilite doar de conducere. Mai avem un meci, la Farul, mergem să câştigăm. După avem pauză, cantonament, vor veni şi jucătorii accidentaţi şi trebuie să atacăm primele locuri.

Am avut om în minus şi a trebuit să schimbăm. I-am asigurat pe suporteri că echipa va da 100%, cât voi fi aici. Echipa va juca pentru a câştiga. Nu am auzit de ultimatum, nu ştiu cine a dat asta. Nu a fost vorba de aşa ceva. Să ne dea şi nouă ultimatum, am fost penibili. Să nu dea antrenorului ultimatum, să dea pentru toată echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost un dialog cu Cristiano Bergodi, a fost între noi. Nu se pune problema ca antrenorul să fie de vină pentru greşelile noastre din teren. Sperăm să ne rezolvăm toate probleme, când ne întoarcem din vacanţă să câştigăm. Nu avem emoţii pentru play-off, mă gândesc doar la fiecare meci. Avem meciul cu Farul, mă gândesc la el”, a declarat Cristi Săpunaru, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și