Închide meniul

„Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 8:32

Reclamă
„Nu e plăcut că toată lumea te înjură! Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova

Alexandru Băluţă s-a accidentat

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci / Hepta

Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova. Fanii olteni nu au uitat că vara trecută, Alexandru Băluţă a preferat să semneze cu FCSB în loc să revină la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deja campioni, elevii lui Elias Charalambous au pierdut primul meci din acest playoff. Băluţă a fost inamicul numărul 1 la Craiova şi a fost înjurat pe toată durata meciului.

Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova

”Uneori nu e tocmai plăcut că toată lumea te înjură. Ăsta e nivelul lor. Așa sunt oamenii aici. Ne-am simțit obosiți. Am sărbătorit prea mult titlul și poate de aia. Glumesc, desigur. Am avut multe ocazii și am primit ușor golurile. Puteam să egalăm la penalty sau la ocazia lui Tavi Popescu. 

Așteptăm cu nerăbdare acel meci cu CFR Cluj. Merităm pe deplin. Nu va fi un meci ușor. Avem timp să ne refacem până la meciul cu ei. Îmi doresc din tot sufletul să dat tot ce am mai buni”, a spus Alexandru Băluţă la digisport.ro, după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Elias Charalambous a spus că echipa sa ar fi trebuit să fie mai concentrată după primul gol primit și a vorbit și despre ocaziile irosite de atacanții săi.

Reclamă
Totodată, acesta a vorbit și despre partida cu CFR Cluj, de pe Arena Națională și a menționat că își dorește ca FCSB să îi facă fericiți pe fani, la meciul la care vor primi trofeul Ligii 1.

„Am primit un gol foarte devreme în meci. Ar fi trebuit să fim mai concentrați, să înscriem un gol. Totuși, până să primim al doilea gol am fost echipa care a controlat meciului, dar așa e fotbalul, când nu marchezi.

Ocaziile se răzbună, am primit al doilea gol și Craiova a avut mai multe ocazii. Nu e ușor nici pentru jucătorii care au jucat mai puțin să intre. Am vrut să vedem la ce nivel se află.

Așa e la penaly, câteodată înscrii, câteodată nu. Am doar cuvinte de laudă la adresa lui Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem o echipă mare, trebuie să fim serioși la fiecare meci. Jucătorii și-au arătat calitatea și valoarea, dar nu am reușit să scoatem nici măcar un punct. Înainte de orice sărbătoare avem meciul cu CFR.

Pentru mine, Octavian Popescu este unul dintre cei mai talentați jucători din România, sunt sigur de asta. Trebuie să vorbim și cu doctorul, să vedem ce facem cu această accidentare. Credem foarte mult în el.

Dan Petrescu este un antrenor foarte experimentat, a arătat că se potrivește la CFR. Îl respect.

Le mulțumesc fanilor pentru prezența la meci, ne vedem săptămâna viitoare la duelul cu CFR. Sper să îi facem fericiți, cu un rezutlat bun”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și