Închide meniul

Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 21:28

Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi

Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid

Dan Şucu, Victor Angelescu şi Marius Şumudică/ Colaj Profimedia

S-a aflat ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, pentru a o prelua pe Rapid. „Şumi” ar putea deveni unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din Liga 1, dacă va accepta propunerea făcută de acţionarul majoritar al giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără antrenor, după ce Cristiano Bergodi a fost demis. Marius Şumudică este pe lista giuleştenilor, după cum a dezvăluit chiar şi Victor Angelescu.

Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid

Conform fanatik.ro, Dan Şucu e gata să le plătească lui Marius Şumudică şi membrilor staff-ului său un salariu de 30.000 de euro pe lună, sumă cu 10.000 de euro mai mică decât cea pe care aceştia o câştigă în mod obişnuit.

Acţionarul majoritar din Giuleşti nu este dispus să ofere 40.000 de euro pentru Marius Şumudică şi staff-ul său, astfel că în cazul în care va dori să o antreneze pe Rapid, „Şumi” este nevoit să accepte un salariu mai mic decât cel pe care îl încasează în mod obişnuit, la alte echipe.

Marius Şumudică ar putea reveni pe banca Rapidului, după 13 ani. Antrenorul i-a pregătit pe giuleşteni pentru o scurtă perioadă, între iunie 2010 şi aprilie 2011. De asemenea, „Şumi” a fost antrenor secund la formaţia de sub Grant între 2003 şi 2004, în mandatele lui Răzvan Lucescu, Viorel Hizo, Dan Petrescu şi Mircea Rednic.

Reclamă

Marius Şumudică a dezvăluit, după demiterea lui Cristiano Bergodi, că este dispus să renunţe la bani pentru a semna cu echipa sa de suflet, Rapid.

„(N.r. Te gândeşti la Rapid) Cu siguranţă. E clar, Rapid are stabilitate, are tot ce-i trebuie la momentul acesta. Rapid are toate condiţiile necesare pentru a se bate la titlu. Dacă ar fi o şansă să antrenez Rapid, nici nu se pune problema, nici a banilor. E echipa pe care o iubesc de la cinci ani”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Liderul onorific al galeriei Rapidului a oferit o reacţie clară, după demiterea lui Cristiano Bergodi, mărturisind că Dan Şucu şi Victor Angelescu se vor întâlni cu Marius Şumudică. Gigi Corsicanu a mărturisit că acţionarii giuleştenilor vor negocia cu „Şumi” pentru ca acesta să devină noul antrenor al formaţiei de sub Grant, din sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică.

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului.

Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului. Asta e clar. Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa. Și atunci o să își facă o strategie pentru campionatul viitor. Lobonț și Iencsi vor conduce echipa 100%”, a declarat Gigi Corsicanu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și