Închide meniul

„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 19:54

Reclamă
„Te interesează Rapid? Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!

"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică a oferit imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă este interesat de Rapid, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Antrenorul a transmis că are oferte şi din străinătate, însă dacă ar fi ofertat de giuleşteni, ar accepta imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără antrenor, după ce Cristiano Bergodi a fost demis. Giuleştenii vor fi pregătiţi de Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi.

„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi

Marius Şumudică a transmis că poartă negocieri cu echipe din Turcia şi din zona Goflului, mărturisind chiar că a refuzat o ofertă din Iran, zilele trecute. Acesta a transmis însă că va accepta imediat o ofertă de la Rapid, în cazul în care o va primi.

„Şumi” a mai transmis că nici măcar nu se gândea că ar putea fi luat în calcul pentru a prelua banca giuleştenilor, după victoria acestora cu FCSB, din urmă cu patru etape. Acesta a transmis, de asemenea, că la Rapid sunt toate condiţiile necesare pentru ca echipa să se lupte la titlu.

„Nu mă aşteptam la astfel de rezultate, nu ştiu ce să spun, nu am legături interne acolo să ştiu ce s-a întâmplat. Din respect pentru domnul Bergodi, a fost un concurent de-al meu vara trecută. A fost ales dânsul, am respectat decizia. Din păcate, Rapid a intrat în play-off la patru puncte de FCSB şi nu a câştigat niciun joc. Au ajuns la o distanţă irecuperabilă.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, e inexplicabil. Eu cred că Rapid are unul dintre cele mai bune loturi din prima ligă. Nu doar numeric, poate face oricând două echipe. Niciodată nu s-a făcut un aşa efort financiar. Au unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am văzut, de la Thereau, în România. Au făcut transferuri, se situează în primele trei echipe.

Nu m-a contactat nimeni, probabil au alte priorităţi în momentul de faţă, trebuie să pregătească meciul cu FCSB. Sunt antrenor liber de contract. Am fost contactat de multe echipe, chiar ieri am refuzat o ofertă din Iran, echipă din primele trei. Da, am refuzat şi Al Tai.

Vreau să spun un singur lucru, dar nu ca să intru în graţiile domnului Şucu. Îmi propun, că s-a văzut că nu am mai intrat nicăieri, să fiu un alt Şumudică. Am avut ofertă de la Beţiktaş. Mircea Lucescu m-a sunat.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc ca Rapid să-şi atingă obiectivul, îi doream asta şi lui Bergodi. Este echipa pe care o iubesc, îmi doream ca el să-şi îndeplinească obiectivul pentru că Rapid nu era o ţintă pentru mine. Era de respectat, să baţi 4-0 FCSB, pe Arena Naţională, era pe cai mari. Nici nu mă gândeam atunci că pot veni la Rapid. Cu siguranţă, la vară voi antrena.

(N.r. Te gândeşti la Rapid) Cu siguranţă. E clar, Rapid are stabilitate, are tot ce-i trebuie la momentul acesta. Rapid are toate condiţiile necesare pentru a se bate la titlu. Am făcut o promisiune, orice echipă din play-off aş lua, m-aş bate la titlu. Există această posibilitate. Acum trei săptămâni, nu mă interesa Rapid, îl respectam pe Cristiano Bergodi. Aştept oferte, vom vedea unde voi activa. Sunt şanse mari să plec în străinătate, am posibilitatea să mă întorc în Turcia, plus zona Golfului.

Sunt în discuţii cu o echipă din Turcia. Prioritate pentru mine este străinătatea. Dacă ar fi o şansă să antrenez Rapid, nici nu se pune problema, nici a banilor. Lumea va spune că iar intră milogul, se milogeşte. E echipa pe care o iubesc de la cinci ani”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Liderul onorific al galeriei Rapidului a oferit o reacţie clară, după demiterea lui Cristiano Bergodi, mărturisind că Dan Şucu şi Victor Angelescu se vor întâlni cu Marius Şumudică. Gigi Corsicanu a mărturisit că acţionarii giuleştenilor vor negocia cu „Şumi” pentru ca acesta să devină noul antrenor al formaţiei de sub Grant, din sezonul viitor.

Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică.

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului.

Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului. Asta e clar. Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa. Și atunci o să își facă o strategie pentru campionatul viitor. Lobonț și Iencsi vor conduce echipa 100%”, a declarat Gigi Corsicanu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și