Închide meniul

Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase la FCSB! Oferta uriaşă refuzată de atacantul român

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 14:25

Reclamă
Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase la FCSB! Oferta uriaşă refuzată de atacantul român

Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase la FCSB

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

Au apărut detalii despre ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase la FCSB. În această vară, Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că atacantul se va întoarce la echipa sa, însă acesta nu mai ia în calcul o revenire în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase este în continuare liber de contract, după ce şi-a încheiat parcursul la Al-Okhood. Internaţionalul român îşi doreşte să continue să evolueze în străinătate şi a refuzat recent o ofertă de 700.000 de euro.

Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase la FCSB

Concret, Florin Tănase a fost dorit în prima ligă din Turcia, notează fanatik.ro. Eyupspor, formaţie nou-promovată, l-a ofertat pe atacantul român. Turcii îi ofereau suma de 700.000 de euro anual lui Tănase, însă acesta a refuzat imediat oferta.

Fostul căpitan de la FCSB nu s-a decis în privinţa viitorului său, aşteptând în continuare oferte din zona Golfului. Sursa citată mai sus mai menţionează şi faptul că sunt şanse foarte mici ca Tănase să revină la FCSB.

După încheierea sezonului de Liga 1, Gigi Becali a declarat că îl aşteaptă pe Florin Tănase înapoi la FCSB. Patronul campioanei era convins că sunt şanse mari ca atacantul să evolueze din nou la echipa sa.

Reclamă
Reclamă 4

În urmă cu o lună, Florin Tănase oferea detalii despre viitorul său şi despre o posibilă revenire la FCSB.

„Eu o să plec acum în vacanță cu cel mic și în câteva zile o să mă întorc. Nu o să merg în cantonament cu Steaua (n.r. FCSB). (n.r. Cum de ai luat această decizie?) Așa am decis! Trebuie să merg și eu într-o altă vacanță și de abia după voi vedea.

(n.r. Înclini în continuare spre o variantă în străinătate?) Aștept, încă e devreme. Adică nu am vorbit de prea multe ori, timpul le va decide”, a declarat Florin Tănase, pentru iamsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat

Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Garita a picat. Fostul jucător de la FC Argeş nu va mai ajunge la campioana României, după ce nu s-a prezentat la vizita medicală.

Cu toate acestea, Gigi Becali are o variantă de rezervă. Patronul FCSB a declarat că David Ankeye de la Genoa poate fi o variantă pentru echipa sa.

Becali a recunoscut că nu îl cunoaşte pe atacantul nigerian, dar a declarat că va vorbi cu Mihai Stoica, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, urmând să se consulte cu ei, înainte de a lua o decizie. De asemenea, patronul FCSB vrea să îl aducă pe nigerian sub formă de împrumut cu drept de cumpărare:

Mai avem o pistă, care a apărut azi. Atacantul de la Genoa, că nu-l ştiam, din presă am aflat. E posibil, e posibil să ne mai interesăm. Să vorbesc cu Pintilii, MM, Charalambous, că nu-l cunosc, iar dacă ei spun că-l putem lua împrumut cu drept de cumpărare, că am vorbit deja cu Genoa, cu cineva care are intrare acolo, atunci îl luăm.

Noi nu luăm aşa să facem lotul mare, ci luăm să vedem dacă poate pentru calificări, pentru alea îl luăm”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:20

Alvaro Morata a semnat cu AC Milan. Anunţul oficial făcut de italieni

17:11

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon: „O rușine! Legendele nu înseamnă nimic”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iulie

16:58

VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50

16:50

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:36

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj. CCA a făcut anunțul oficial

1 VIDEOCarlos Sainz a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și