Închide meniul

Ciprian Deac, „la pământ” după ce CFR Cluj a fost egalată dramatic de Oţelul: „Am pierdut două puncte!”

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 23:28

Reclamă
Ciprian Deac, „la pământ după ce CFR Cluj a fost egalată dramatic de Oţelul: „Am pierdut două puncte!

Ciprian Deac, la pământ după ce CFR Cluj a fost egalată de Oţelul în prelungiri

Ciprian Deac, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac a fost „la pământ”, după ce CFR Cluj a fost egalată de Oţelul în prelungiri. Acesta a transmis că trupa lui Adrian Mutu a cedat două puncte, fiind de părere că a fost o greşeală colectivă la penalty-ul comis de Muhar, în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat pe terenul celor de Oţelul, scor 2-2. Gălăţenii au deschis scorul prin Pop, Otele a egalat pe finalul primei reprize, iar clujenii au preluat conducerea după ce Tachtsidis a transformat un penalty, în minutul 88. În prelungiri, Juri Cisotti a punctat tot de la punctul cu var.

Ciprian Deac, la pământ după ce CFR Cluj a fost egalată de Oţelul dramatic

Ciprian Deac a fost extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut de CFR Cluj cu Oţelul. Mijlocaşul a transmis că în prima repriză, echipa sa a prestat un joc modest, însă pe final nu ar fi trebuit să rateze victoria.

După ce va fi suspendat la următorul meci, Deac a transmis că nu există un prim 11 stabilit la CFR Cluj, de la venirea lui Adrian Mutu, astfel că s-a declarat convins de faptul că va fi înlocuit cu brio de către un coechipier.

În privinţa şanselor la titlu, Ciprian Deac a transmis că după înjumătăţirea punctelor, CFR Cluj se poate lupta pentru primul loc.

Reclamă

„Ţinând cont că am fost egalaţi în minutul 90, e clar că am pierdut două puncte. Galaţi e o echipă agresivă, sunt foarte puternici în duelurile 1 contra 1. Am avut un meci foarte greu.

Nu am făcut o primă repriză reuşită. Au fost mai agresivi, au reuşit şi să deschidă scorul. Am reuşit şi noi să revenim şi ne-a dat încredere. Am intrat mult mai bine, am dat şi golul doi, dar am pierdut două puncte. Am văzut multe în fotbal, dar e clar că echipă matură nu trebuia să primească gol în ultimele minute. A fost o greşeală colectivă, să nu se ajungă până în careu.

Voi fi suspendat pentru următorul meci, dar sunt mulţi jucători la CFR. Nu are nimeni locul de titular asigurat, nu se va simţi lipsa mea, vor da 100%. S-au făcut schimbări, nu a fost acelaşi prim 11 de când a venit Adi Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Se vor înjumătăţi punctele şi vom vedea. Dacă vom fi atenţi, ne vom bate la campionat”, a declarat Ciprian Deac, conform digisport.ro.

„Nu ştiu dacă a fost penalty, nu vreau să mă exprim. A fost un arbitraj ok. Cu siguranţă vreau să fiu la EURO. Este unul ditnre obiectivele mele, îmi doresc asta”, a transmis şi Răzvan Sava.

CFR Cluj, egalată în prelungiri de Oţelul

CFR Cluj a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Oţelul Galaţi, în Liga 1.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalti, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalti, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și