Închide meniul

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul: „Am fost penibili!” Susţinere maximă pentru Bergodi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 22:32

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul: „Am fost penibili! Susţinere maximă pentru Bergodi

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cristi Săpunaru a transmis un mesaj acid, după ce Rapid a remizat cu Petrolul, scor 0-0. Căpitanul giuleştenilor s-a declarat nemulţumit de faptul că echipa sa nu a câştigat pe „Ilie Oană”. Acesta a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Cristiano Bergodi, mărturisind că antrenorul nu trebuie tras la răspundere pentru ultimele rezultate ale echipei, ci jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după remiza de pe terenul celor de la Petrolul. Giuleştenii pot pierde locul patru, în cazul în care U Cluj o va învinge pe Oţelul.

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul

Cristi Săpunaru a declarat că Rapid a fost nevoită să-şi schimbe strategia în meciul cu Petrolul, încă din minutul 6, după eliminarea lui Andrei Borza. Căpitanul giuleştenilor s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat, mărturisind că echipa a fost penibilă.

Fundaşul central a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Cristiano Bergodi, oferindu-i tehnicianului susţinere totală. Acesta a transmis că italianul nu este responsabil pentru rezultatele echipei.

„A fost dificil, în minutul 6 am rămas în 10. Au o echipă bună, mergem mai departe. Nu sunt mulţumit de rezultat, aveam nevoie de victorie. Dar sunt mulumit de atitudinea celor care au fost în teren. E o perioadă grea, trebuie să trecem peste, dacă vrem să fim acolo sus. Obiectivele nu sunt stabilite doar de conducere. Mai avem un meci, la Farul, mergem să câştigăm. După avem pauză, cantonament, vor veni şi jucătorii accidentaţi şi trebuie să atacăm primele locuri.

Reclamă

Am avut om în minus şi a trebuit să schimbăm. I-am asigurat pe suporteri că echipa va da 100%, cât voi fi aici. Echipa va juca pentru a câştiga. Nu am auzit de ultimatum, nu ştiu cine a dat asta. Nu a fost vorba de aşa ceva. Să ne dea şi nouă ultimatum, am fost penibili. Să nu dea antrenorului ultimatum, să dea pentru toată echipa.

Nu a fost un dialog cu Cristiano Bergodi, a fost între noi. Nu se pune problema ca antrenorul să fie de vină pentru greşelile noastre din teren. Sperăm să ne rezolvăm toate probleme, când ne întoarcem din vacanţă să câştigăm. Nu avem emoţii pentru play-off, mă gândesc doar la fiecare meci. Avem meciul cu Farul, mă gândesc la el”, a declarat Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Petrolul – Rapid 0-0

Petrolul a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu Rapid, în etapa a 20-a din Superligă. Giuleştenii au avut un jucător eliminat încă din minutul 6 al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a rămas repede în inferioritate numerică, în minutul 6, după ce Borza a fost eliminat pentru un fault dur la Diomande. Ploieştenii au avut şansă de gol în minutul 12, când Paul Iacob a deviat în careu şutul lui Grozav, iar în minutul 34 portarul oaspeţilor, Horaţiu Moldovan, a respins excelent lovitura liberă executată de Jair. În minutul 45+2 Doua a trimis balonul în plasă, dar reuşita a fost anulată, iar două minute mai târziu Braun a şutat în bară, ratând cea mai mare ocazie a rapidiştilor.

În partea secundă, Moldovan a blocat şutul lui Grozav, din minutul 60, pentru ca în minutul 82 gazdele să rămână, şi ele, în zece oameni. Paul Papp a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul Adrian Cojocaru. Jair a şutat bine în minutul 90+1, însă Horaţiu Moldovan a respins, iar Grozav a trimis pe lângă poartă. S-a încheiat 0-0, Rapid bifează al cincilea meci consecutiv fără victorie şi, cu 32 de puncte, se află pe locul 3 în clasament. Petrolul este pe locul 8, cu 27 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și