Închide meniul

Cristiano Bergodi, scandal uluitor la conferinţa de presă! Şi-a dat două palme şi a ţipat la jurnalişti! Ce l-a scos din sărite

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 17:49

Cristiano Bergodi, scandal uluitor la conferinţa de presă! Şi-a dat două palme şi a ţipat la jurnalişti! Ce l-a scos din sărite

Cristiano Bergodi, scandal uluitor la conferința de presă

Cristiano Bergodi, în timp ce se lovește peste față, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo / Captură Digi Sport

Cristiano Bergodi a făcut un scandal uluitor la conferinţa de presă! Tehnicianul celor de la Rapid s-a enervat la culme și a țipat la jurnaliștii aflați la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul formației din Giulești a avut un discurs dur înaintea partidei cu Dinamo, care este programată pe data de 27 ianuarie, de la ora 20:00. Duelul dintre cele două rivale va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi, scandal uluitor la conferinţa de presă. Italianul, enervat de o întrebare primită

În cadrul acestei conferințe, tehnicianul celor de la Rapid a primit o întrebare legată de speculațiile cu privire la demiterea acestuia, care ar fi putut să se întâmple în cazul în care nu câștiga duelul cu FCU Craiova.

Răspunsul lui Cristiano Bergodi a fost extrem de dur, iar acesta a menționat faptul că nu „întoarce obrazul” și și-a dat palme peste față.

”Ce vrei să spui tu? Ce a dat de înțeles Șucu? Ce a dat de înțeles când era 1-3? Ce facem? Eu stau să citesc că la 1-3 eram demis? Domnul Șucu a vorbit cu mine altceva. Eu sunt antrenor. Cât mă lasă să-mi fac treaba, îmi fac treaba. Mie mi-a zis altceva.

Reclamă

Dacă pierdeam, puteam să fiu demis, ok, care-i problemă? Mie domnul Șucu mi-a zis că nu era deloc așa (n.r. că nu ar fi fost demis dacă pierdea cu FCU Craiova).

Nu știu dacă vor să-i facă rău Rapidului sau lui Cristiano Bergodi. Eu am stat liniștit, mi-am văzut de treaba mea, 

Eu nu sunt așa, să-mi așa (n.r. își dă o palmă), apoi fac așa (n.r. întoarce obrazul) și-mi mai dai încă una. Eu răspund, pentru că am personalitate. Am răspuns. Am văzut eu că o anumită parte din presă, nu toată lumea… Am văzut o diferență față de mine”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu, mesaj de luptă după ce fanii lui Rapid nu vor merge la derby-ul cu Dinamo

Victor Angelescu a transmis un mesaj de luptă, după ce fanii lui Rapid au anunţat că nu vor merge la derby-ul cu Dinamo. Acţionarul minoritar al giuleştenilor speră ca trupa lui Cristiano Bergodi să câştige duelul de pe Arena Naţională, chiar şi fără fani în tribune.

Fanii celor de la Rapid s-au declarat nemulţumiţi de numărul de bilete primit pentru derby-ul cu Dinamo. Aceştia s-au revoltat şi au anunţat că nu vor merge pe Arena Naţională, la derby-ul cu rivalii.

Victor Angelescu a declarat că va merge la derby-ul cu Dinamo, chiar dacă fanii nu vor fi prezenţi. Acesta nu va boicota partida, şi îi va susţine pe jucătorii lui Cristiano Bergodi din tribune.

„Da, voi merge la meci, normal că merg. Aşa cum fac la majoritatea meciurilor. Mergem pentru că este în Bucureşti, aproape. Suntem solidari cu galeria, dar va merge la meci conducerea.

Va conta absenţa lor, avem suporteri care ştiu să facă atmsofera. Vom juca şi pentru ei, sperăm să câştigăm şi fără aportul fanilor”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și