Închide meniul

Cum a ajuns marele dinamovist Sulejman Demollari în curtea Stelei şi motivul pentru care nu a jucat niciun meci oficial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 decembrie 2023, 11:56

Cum a ajuns marele dinamovist Sulejman Demollari în curtea Stelei şi motivul pentru care nu a jucat niciun meci oficial

Cum a ajuns Sulejman Demollari în curtea Stelei şi motivul pentru care nu a jucat niciun meci oficial

Sulejman Demollari - Foto: digisport.ro

Sulejman Demollari a fost considerat cel mai bun jucător străin din campionatul României, după sezoanele extraordinare de la Dinamo, unde a jucat în perioada 1991-1995. Albanezul ajuns acum la 59 de ani a povestit cum a fost la un pas să joace pentru marea rivală Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul cu 36 de goluri în 100 de meciuri pentru Dinamo a mers chiar în cantonament cu Steaua, unde a disputat şi nişte meciuri amicale. A intervenit atunci galeria „câinilor roşii” care a ameninţat cu un mare scandal dacă mutarea va deveni oficială.

Cum a ajuns Sulejman Demollari în curtea Stelei şi motivul pentru care nu a jucat niciun meci oficial

„Eram la final de contract cu Dinamo, iar șefii clubului voiau să scape de mine. Așa am ajuns în Ghencea, am stat în cameră cu Lăcătuș, m-am pregătit la Forban cu echipa, am și jucat în câteva amicale. Semnasem și contractul.

Dar, cu câteva zile înainte de startul sezonului, m-am întors la Dinamo, pentru că suporterii i-au avertizat pe conducători că va ieși un mare scandal dacă Demollari trece la Steaua.

Așa că nu știu cum au procedat, dar m-au adus înapoi sub presiunea tribunei, am mai jucat jumătate de sezon și am prins un contract în Grecia, la Panionios”, a spus Demollari, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Sulejman Demollari, campion cu Dinamo

Demollari a cucerit titlul cu Dinamo, în 1992, atunci când a colaborat cu Mihai Stoichiţă, care era atunci secundul lui Florin Halagian. Apoi, el a mai evoluat pentru Panionios şi Gyor, înainte de retragere.

„Primul cantonament, efectuat la Câmpina, a fost ceva total nou pentru mine față de ceea ce făcusem în Albania. Aveam un program cu trei antrenamente pe zi, adică o pregătire serioasă, care ne-a ajutat să defilăm apoi în campionat. Am câștigat titlul fără niciun meci pierdut

”În vestiar i se spunea ‘Dictatorul’, dar cred că a procedat corect. Prima regulă pentru a atinge performanța e disciplina, iar asta era lege în cazul lui. Am lucrat și cu Hizo, dar el era un pic mai dulce”, a mai spus albanezul.

Reclamă 4 / 0/3

Demollari a comentat transferul lui Hasani la Rapid

Sulejman Demollari lucrează acum pentru Federaţia Albaneză de Fotbal, la departamentul de juniori. Fostul atacant a rămas aproape şi de fotbalul românesc şi a comentat transferul făcut de Rapid, care l-a adus pe Florent Hasani, de la FK Tirana.

„E un jucător de calitate, care atrage prin două repere ofensive deosebite: tehnică și un simț al porții neobișnuit. Citește repede zonele libere în defensiva adversă și speculează imediat. E un oportunist gen Pippo Inzaghi

Va fi o experiență nouă pentru el, iar adaptarea va depinde foarte mult de felul în care se va mula pe filozofia clubului și a staff-ului. Dar, una peste alta, cred că Rapidul a făcut o afacere bună cu Hasani”, a mai spus Demollari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și