Închide meniul

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 23:23

Reclamă
Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!

Cum l-a convins Dan Şucu pe "Dina" Grameni să semneze cu Rapid

Dan Şucu şi "Dina" Grameni/ Colaj Profimedia, Rapid TV

„Dina” Grameni a dezvăluit cum a fost convins de Dan Şucu să semneze cu Rapid. Acţionarul giuleştenilor l-a contactat pe mijlocaşul de 21 de ani şi i-a transmis un mesaj ferm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dina” Grameni este unul dintre cei trei jucători prezentaţi oficial de Rapid, în pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Giuleştenii i-au mai transferat pe Clintin N’Jie şi pe Tobias Christensen, fiind aşteptat sub Grant şi Aaron Boupendza.

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid

„Dina” Grameni a dezvăluit că Dan Şucu i-a transmis doar faptul că este dorit la Rapid. Mijlocaşul a primit doar păreri pozitive despre trupa de sub Grant, iar la scurt timp, l-a sunat înapoi pe acţionarul giuleştenilor şi i-a spus că-i acceptă oferta.

„A doua zi după meciul cu Muntenegru de la naţională, a venit Rareş Pop cu telefonul, mi-a spus că vrea cineva să vorbească cu mine. Am văzut numele domnului Şucu acolo, m-a întrebat dacă vreau să vin la Rapid, că sunt dorit aici. Nu puteam să spun ‘da’ din prima, am vorbit cu familia, cu agentul, toată lumea cu care am vorbit mi-a spus că nu trebuie să stau pe gânduri, să mă duc la Rapid, că fac pasul corect. Eu deja luasem decizia în proporţie de 95%. După câteva ore, l-am sunat pe domnul Şucu înapoi şi i-am spus că vreau să vin la Rapid.

Mă simt bucuros, entuziasmat, plin de energie pozitivă, de încredere în mine şi în echipă. Putem duce Rapid sus în clasament, unde îi este locul. Am venit aici cu gândul de a câştiga trofee, un club ca şi Rapid merită să facă asta. Băieţii m-au primit foarte bine, sunt bucuros că am ales Rapid şi sper să facem meciuri bune”, a mai spus „Dina” Grameni, conform Rapid TV.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! În vârstă de 26 de ani, fundaşula semnat pentru încă doi ani. Înțelegerea era scadentă în vara anului viitor, a anunţat clubul giuleştean.

Venit de la Poli Iaşi în ianuarie 2022, Răzvan a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu în 64 de meciuri, reuşind să înscrie două goluri şi să ofere trei pase de gol.

În acest sezon, jucătorul născut la Paris nu a evoluat deloc, accidentându-se într-un joc amical din presezon, însă a revenit de curând în lotul giuleştean.

Reclamă

Mă bucur foarte tare că am prelungit contractul cu acest club minunat! Îmi doresc foarte mult ca de acum înainte să reuşim să câştigăm şi trofee împreună!

Alături de aceşti suporteri minunaţi, mă simt fotbalist şi îmi doresc foarte mult ca la fiecare meci să-i bucur prin prestaţiile mele şi, alături de colegi, să le aducem foarte multe satisfacţii!”, a spus Onea, potrivit news.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și