Închide meniul

Reacţia lui Zeljko Kopic, când a fost întrebat despre transferurile lui Rotariu şi Djokovic! Antrenorul lui Dinamo, anunţ ferm

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2023, 23:43

Reclamă
Reacţia lui Zeljko Kopic, când a fost întrebat despre transferurile lui Rotariu şi Djokovic! Antrenorul lui Dinamo, anunţ ferm

Zeljko Kopic, când a fost întrebat despre transferurile lui Rotariu şi Djokovic

Dorin Rotariu, pe lista lui Zeljko Kopic / Hepta

A apărut reacţia lui Zeljko Kopic, când a fost întrebat despre transferurile lui Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic de la FCSB. Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre cele două „ţinte” pe care le au alb-roşiii în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic a oferit primele declaraţii după succesul obţinut de Dinamo împotriva lui FC Voluntari, scor 1-0, în etapa a 21-a a Ligii 1. „Câinii” au legat două victorii şi speră că vor reuşi să evite retrogradarea.

Reacţia lui Zeljko Kopic, când a fost întrebat despre transferurile lui Rotariu şi Djokovic

Tehnicianul croat i-a lăudat pe cei doi jucători aflaţi pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, dar a ţinut să afirme că Dinamo are suficiente variante pentru a se „întări”.

Da, e tare, e un sentiment plăcut. Am vrut să începem în faţă încă din primele minute. Adversarii s-au apărat bine. Repriza a doua a fost mai bună, ne-am creat ocazii şi cred că am meritat cele trei puncte. Cel mai important lucru e că nu ne-am dat bătuţi. Chiar dacă nu am jucat bine prima repriză. Ne-am luptat pentru fiecare minge. Cred că am fost din ce în ce mai buni de-a lungul partidei.

E frumos să câştigi două jocuri dar nu putem să spunem că suntem foarte fericiţi. Încă suntem în zonă acolo şi trebuie să ne batem să supravieţuim. Da, e o situaţie mai bună însă. Nu e o pauză lungă. E important să fim recuperaţi, să facem un cantonament şi să fim gata de restartul sezonului.

Reclamă

Vă dau mereu acelaşi răspuns: vom analiza situaţia noastră, vom vorbi la club şi vom lua cele mai bune decizii. Ştiu cine sunt Rotariu şi Djokovic. Sunt jucători buni, dar sunt foarte mulţi jucători buni pe piaţă. Dinamo e un club special, dar toată lumea care vine aici trebuie să înţeleagă că avem aşteptările noastre, să vină cu inima deschisă şi să înţeleagă că vor veni vremuri mai frumoase şi pentru noi”, a declarat Zeljko Kopic, potrivit orangesport.ro.

Dinamo, victorie cu FC Voluntari

Într-o primă repriză în care Dinamo a avut posesia, formaţia bucureşteană nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Fernandez. Nemec a înscris pentru FC Voluntari, în minutul 45, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Repriza secundă a început mai târziu cu cinci minute, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia de comunicare a arbitrilor. În minutul 67 portarul oaspeţilor, Jesus Fernandez a apărat un şut al lui Goncalo Gregorio, la cea mai mare ocazie de până atunci a meciului. Dinamo a reuşit însă să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalti în minutul 90, la un fault în careu asupra lui Hakim Abdallah. Goncalo Gregorio a transformat şi dinamoviştii s-au impus cu 1-0.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo – Cr. Costin (de Moura 82), Ilic (Bena 82), D. Iglesias, Amzăr (Bani 76) – Ghezali (Hakim Abdallah 46), Goncalo Gregorio, D. Politic (C. Ţîră 82). ANTRENOR: Zeljko Kopic

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Carnat (Droppa 87), V. Raţă (Cocian 55), Crepulja, Sigurjonsson (Boboc 87), Aliji – R. Popescu(D. Andrei 37), Nemec. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: C. Ţîră 71, D. Politic 75, Goncalo Gregorio 90+3

Arbitri: Andrei Moroiţă – Bogdan Gheorghe, Mihăiţă Necula – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Istvan Kovacs – Lucian Rusandu

Observator: Marian Salomir

Cum arată clasamentul Ligii 1

1. FCSB – 44 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Universitatea Craiova – 34 de puncte
4. Rapid – 33 de puncte
5. Sepsi – 30 de puncte
6. Farul – 30 de puncte
7. Hermannstadt – 29 de puncte
8. U Cluj – 29 de puncte
9. FCU Craiova – 27 de puncte
10. Petrolul – 27 de puncte
11. Oţelul – 26 de puncte
12. UTA – 24 de puncte
13. FC Voluntari – 24 de puncte
14. Poli Iaşi – 23 de puncte
15. Dinamo – 16 puncte
16. FC Botoşani – 12 puncte

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și