Închide meniul

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2024, 0:22

Reclamă
Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului

Profimedia

Daniel Bîrligea a avut o primă reacţie după ce a fost înjurat de fanii Rapidului. Rapid s-a salvat miraculos la ultima fază a meciului şi a scos un punct din derby-ul cu CFR Cluj. Hasani a egalat în minutul 90+7, iar Lennon a simţit primele emoţii în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a condus cu 1-0 şi 2-1, dar Rapid a revenit de fiecare dată. Ultima dată chiar la ultima fază a meciului, prin Hasani. Cel mai tensionat moment a fost după ce Bîrligea a deschis scorul şi i-a incitat pe fanii rapidişti.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului

A fost un duel din ambele părţi, ambele echipe ne-am dorit să câştigăm. Ne-au egalat în ultimele secunde. Mergem cu capul sus înainte şi se gândim la meciul din Europa. Au câştigat ei un punct şi singur sunt fericiţi. Şi faptul că am fost la naţională, mi-a dat continuitate. La naţională nu prea am jucat şi nu simt oboseala. Nu a fost cine ştie ce conflict, pot să ma înjure, dar eu am vrut să mă apăr. Mi-am pus mâinile la urechi pentru că pot să ma înjure pentru că nu afectează. Îmi cer scuze pentru asta, eu sunt singur, ei sunt 10 mii. Aşa cum eu şi Petrila suntem prieteni, dar ne înjurăm în teren„, a spus Daniel Birligea la digisport.ro.

„Câteodată aşa e fotbalul. Ultimile minute, în ultimele secunde, ei nu mai aveau nimic de pierdut şi au presta mai mult. Trebuie să fim mai puternici. Ne gândim acum la următorul meci. A fost un meci frumos. Am venit să câştigăm aici, nu un egal. Eu mă simt bine şi sper să continuăm. Încă n ecăutăm ritmul, trebuie să se adaptaze. Toate meciurile vor fi dificile şi cei care sunt noi trebuie să muncească mult„, a spus şi Panagiotis Tachtsidis.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

Daniel Bîrligea a înscris în minutul 19 al meciului din Giuleşti, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Rapid a replicat prin bara lui Burmaz, din minutul 23, şi prin şutul lui Albion Rrahmani, din minutul 26. Golul a picat însă în poarta gazdelor, după o pasă a lui Deac şi un şut al lui Bîrligea la colţul lung. Era minutul 28 şi acesta a fost singurul gol al reprizei.

Reclamă
Reclamă 4

După reluare, portarul clujenilor, Răzvan Sava, l-a faultat pe Petrila în careu şi arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalty. Rrahmani a executat şi a egalat, 1-1 în minutul 54.

Albion Rrahmani s-a accidentat în minutul 68, după o intrarea a lui Boben, şi a rămas întins pe gazon, apoi a ieşit în lacrimi şi în aplauzele spectatorilor. Înlocuitorul său, internaţionalul slovac de tineret Timotej Jambor, a ratat în minutul 72 o dublă ocazie, după o deviere a lui Burmaz. Slovacul a primit în careu şi a şutat, Răzvan Sava a respins în faţă, balonul a ajuns din nou la Jambor şi acesta a trimis peste poartă. Însă cei care au înscris au fost clujenii.

Tachtsidis a centrat din prima, în faţa porţii, iar nou intratul Peter Michael a înscris cu o lovitură de cap, readucându-şi echipa în avantaj, în minutul 75. În minutul 89 Răzvan Sava a scos incredibil la lovitura de cap a lui Ignat, iar rapidiştii au egalat în ultimul minut de prelungire, 90+7. Gojkovic a centrat, Iacob a pasat cu capul în centrul careului, aici Jambor i-a pus mingea lui Hasani şi acesta a înscris la ultima fază.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

23:26

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și