Închide meniul

Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 23:41

Reclamă
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună

Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Finanţatorul campioanei a dezvăluit, imediat după meci, despre ce este vorba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a lipsit din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova. Gigi Becali a declarat că decizia a fost luată de Mihai Pintilii, fără să îl consulte.

Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului

Aș fi vrut să câștigăm meciul. Îmi pare rău, dar n-ai cum să-i schimbi pe oameni. Ce poți să le faci, ei campioni fiind? Nu poți să schimbi starea omului. Când nu mai are omul obiectiv nu mai are aceeași concentrare. Eu am vrut să se joace corect și drept și am pus cea mai bună echipă.

Cu Florinel n-am vrut să riscăm, iar Ngezana a fost accidentat. Radunovic? Fără să știu eu, a zis că el are ceva acasă, o problemă personală și i-a dat drumul Pintilii fără să-mi spună nimic. Eu nu îi dădeam voie. Cum adică ai tu problemă personală? Joacă fotbal! Așa cum am jucat cu Farul trebuia să jucăm și cu Craiova.

Dacă ăla lipsește, ăla lipsește, ce mai facem? M-a deranjat chestiunea cu Radunovic pentru că e Farul la mijloc și nu vreau ca Gică să se supere pe mine”, a declarat Gigi Becali, după meci, pentru primasport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren

Octavian Popescu a anunţat că se operează după Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Jucătorul echipei patronate de Gigi Becali a precizat şi cât va lipsi de pe teren.

În minutul 55 al partidei, Octavian Popescu a ratat o ocazie uriaşă. El a trimis un lob superb, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Popescu. Miculescu aştepta, cu poarta goală, o pasă de la Octavian Popescu.

A fost un meci bun, din păcate am pierdut. Nu aveam în plan să pierdem în play-off, dar uite că a venit și înfrângerea. Eu am avut o fază pe care am tratat-o superficial. Putea fi un super-gol, dar nu a fost.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimul an am jucat cu o problemă la gleză. Trebuie să mă operez. Voi lipsi maxim o lună și jumătate, două. Recuperarea e imediată totuși, nu voi lipsi în preliminariile pentru cupele europene.

La meciul cu CFR cred că o să fie un spectacol cum nu s-a mai văzut în ultimii ani în România. Suntem serioși, nu ne vopsim în cap! (n.r. râde)”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează la puncte pe CFR

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 a fost live text pe AS.ro, de la ora 21:00. Oltenii continuă lupta nebună pentru locul al doilea cu CFR Cluj şi Farul. Echipa lui Mihai Rotaru a egalat-o la puncte pe CFR Cluj.

Deja campioană, FCSB e cu gândul la marea sărbătoare care va fi la meciul cu CFR Cluj. FCSB a înregistrat cu Universitatea Craiova prima înfrângere din play-off. De cealaltă parte, oltenii trag pentru a prinde locul al doilea care asigură calificarea în Conference League.

Deja campioană, FCSB are 49 de puncte. CFR şi Universitatea Craiova împart locurile 2 şi 3, cu 40 de puncte.

Universitatea Craiova: Popescu, Căpățînă, Zajkov, Da Silva, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Houri, Danciu, Ivan – Markovic

Rezerve: Lazăr, Vlădoiu, Soiri, Badelj, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Barbu, Bană, Mitriță, Blesa

Reclamă

Antrenor: Costel Gâlcă

FCSB: Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, Lixandru, Antwi – Alhassan, Șut, Olaru – Octavian Popescu, Băluță, Miculescu

Rezerve: Udrea, Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Pandele, Chiricheș, Toma, Radaslavescu, Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și