Închide meniul

„Devii penibil!” Florin Prunea i-a făcut praf pe dinamoviști, după ce au acuzat arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 23:36

Reclamă
Devii penibil!” Florin Prunea i-a făcut praf pe dinamoviști, după ce au acuzat arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Florin Prunea i-a făcut praf pe dinamoviști, după ce au acuzat arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Florin Prunea / Hepta

Florin Prunea i-a făcut praf pe dinamoviști, după ce au acuzat arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj. Fostul mare portar al echipei naționale nu a fost impresionat de discursul „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost umilită de CFR Cluj, în Gruia. „Câinii” au pierdut meciul cu 0-4, însă Răzvan Patriche și Andrei Nicolescu au dat vina pe arbitraj.

„Devii penibil!” Florin Prunea i-a făcut praf pe dinamoviști, după ce au acuzat arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Cei doi au făcut referire la faza primului gol marcat de ardeleni. Atunci, Răzvan Patriche a fost faultat, dar arbitrul a lăsat avantaj pentru Dinamo. Totuși, „câinii” au pierdut posesia, iar elevii lui Adrian Mutu au înscris, după un contra atac excelent.

Florin Prunea nu a fost impresionat de „scuza” găsită de dinamoviști și a menționat faptul că aceștia nu ar trebui să vorbească despre arbitraj, având în vedere că au fost învinși cu scorul de 0-4.

„Eu cred că putea să revină și să acorde cartonaș galben, chiar dacă a lăsat avantaj, pentru că este un atac întârziat și era o fază promițătoare. Eu cred că trebuia să revină și să acorde cartonaș galben, dar să vii acum și să pui rezultatul în cârca unei faze ca astea devii penibil, adică nu are niciun sens”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă

În cadrul partidei cu CFR Cluj, Dinamo a încasat 4 goluri în doar 30 de minute. Pentru echipa lui Adrian Mutu au marcat: Bîrligea – min. 52, Muhar – min. 68 și Otele – min. 79, 82.

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj – Dinamo 4-0

Andrei Nicolescu a atacat arbitrajul după CFR Cluj – Dinamo 4-0. Administratorul special al celor de la Dinamo a spus că arbitrul Florin Andrei trebuia să fluiere fault înainte ca Bîrligea să deschidă scorul.

Dinamoviştii au acuzat un fault asupra căpitanului Patriche şi au spus că arbitrul trebuia să întoarcă faza, deşi Florin Andrei a lăsat, iniţial, jocul să continue.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă vi se pare că nu este fault, îmi pare rău. Nici măcat 7 secunde nu sunt până ne luăm gol, după ce a lăsat avantajul. În opinia mea, trebuia să se fluiere fault. Contează momentul în care chiar este un avantaj, nu așa în aer, doar de dragul de a-l lăsa. El trebuie să se materializeze.

Până în minutul 60 deciziile arbitrului au fost aplecate spre CFR Cluj. Nu aveau nevoie de ajutorul arbitrilor. Nu aveau nevoie de acel 5-10% pe care oficialii îl lasă către echipa gazdă. Nu mi s-a părut o delegare bună, arbitrul a fost apăsat de presiunea dealurilor de la Cluj.

Am încercat să facem un joc bun, nu am reușit. Maniera în care toate deciziile au fost influențate ne-au stricat jocul. CFR are o echipă bună, deciziile astea au creat un dezavantaj clar, la nivelul la care suntem acum. După 1-0 au avut și relaxarea și calmitatea pentru a controla partida”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și