Închide meniul

Dinamo încearcă o lovitură uriaşă! Clubul din Ştefan cel Mare vrea să transfere un jucător care a fost la FC Barcelona!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 13:13

Reclamă
Dinamo încearcă o lovitură uriaşă! Clubul din Ştefan cel Mare vrea să transfere un jucător care a fost la FC Barcelona!

Dinamo încearcă o lovitură uriaşă! Clubul din Ştefan cel Mare vrea să transfere un jucător care a fost la FC Barcelona!

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Dinamo încearcă o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor. Clubul din Ştefan cel Mare încearcă să îl aducă pe Edgar Ie, jucător care a trecut pe la FC Barcelona B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract în acest moment, după ce tocmai s-a despărţit de Başakşehir, fotbalistul este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,7 milioane de euro.

Dinamo încearcă o lovitură uriaşă! Clubul din Ştefan cel Mare vrea să transfere un jucător care a fost la FC Barcelona!

”Încercăm să aducem un fundaș central. Să sperăm că îl și putem aduce. Este un fundaș de origine franceză, cu o cotă foarte bună și eu sper să reușim să facem astăzi transferul. Are cetățenie portugheză și a jucat în Turcia la Bașakșehir: Edgar Ie se numește.

Sper să reușim să îl aducem pentru că altfel s-ar putea să dezamăgim dacă nu putem să-l închidem. Aș fi vrut să semneze întâi, să fiu sigur că totul e în regulă.

Ne dorim să aducem jucători de calitate, care pot face diferența. Nici nu ne-am concentrat foarte tare în condițiile în care puteam să facem transferuri chiar și pentru împrumuturi păreau foarte, foarte complicate negocierile.

Reclamă

E ultimul transfer. Încercăm să stabilizăm, să dăm o coeziune echipei și să răzbim la bătăliile astea foarte importante pe care le avem”, a declarat Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Dinamo s-a despărţit oficial de un jucător: „Am trăit momente unice”! Anunţul clubului din Ştefan cel Mare

Dinamo s-a despărţit oficial de un jucător, Iulian Roşu. Clubul din Ştefan cel Mare a anunţat astăzi că a rezolvat litigiul cu fotbalistul.

Despărţirea lui Iulian Roşu de Dinamo nu s-a făcut chiar liniştit, jucătorul având iniţial declaraţii dure la adresa conducerii „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Mulțumim, Iulian Roșu!

București, 13 februarie 2024. Dinamo 1948 și jucătorul Iulian Roșu au convenit astăzi, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale și stingerea litigiilor între părți, pe cale amiabilă, anunță clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare.

În acest context, în numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim mijlocașului Iulian Roșu pentru contribuția importantă la promovarea în SuperLigă și pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu în prima parte a acestei ediții de campionat.

Iulian Roșu nu a mai intrat în calculele conducerii tehnice”

20 de meciuri a jucat Iulian Roșu sezonul trecut pentru Dinamo, marcând 6 goluri, 4 în campionat și două în Cupa României.

10 partide a adunat Iulian Roșu în tricoul alb-roșu, în acest sezon, 7 în SuperLiga și 3 în Cupa României. Ultima prezență a fost la începutul lunii noiembrie, în meciul de campionat U Craiova vs Dinamo (1-0).

De la începutul acestui an, Iulian Roșu nu a mai intrat în calculele conducerii tehnice. ‘Aventura mea la Dinamo se oprește aici și mă bucur pentru dialogul constructiv pe care l-am avut în ultimele zile cu oficialii clubului. Am trăit momente unice alături de suporteri și nu voi uita niciodată această perioadă. Sunt bucuros că am pus umărul la revenirea echipei în prima ligă. Mulțumesc pentru șansa de a juca pentru această echipă frumoasă!’, a concluzionat Iulian Roșu pentru dinamo1948.ro.

Mult succes în carieră, Iulian Roșu!”, a transmis Dinamo pe contul de Facebook.

Reclamă

Zeljko Kopic, antrenorul etapei în Liga 1, după victoria lui Dinamo cu Farul! Cum arată echipa ideală a rundei cu numărul 25

Zeljko Kopic a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1, după victoria lui Dinamo cu Farul! Formaţia din Ştefan cel Mare a produs surpriza şi a învins-o pe campioana Farul Constanţa chiar la Ovidiu.

Dinamo s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Velkovski şi Politic. În urma prestaţiei de la malul mării, Zeljko Kopic a fost desemnat antrenorul etapei cu numărul 25 de LPF. De asemenea, în echipa ideală a rundei apar şi cei doi marcatori ai „câinilor”.

Darko Velkovski şi Dennis Politic au fost şi ei incluşi în echipa etapei a 25-a, alături de antrenorul Zeljko Kopic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și