Închide meniul

Dinamo s-a despărţit oficial de un jucător: „Am trăit momente unice”! Anunţul clubului din Ştefan cel Mare

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 12:47

Reclamă
Dinamo s-a despărţit oficial de un jucător: „Am trăit momente unice! Anunţul clubului din Ştefan cel Mare

Dinamo s-a despărţit oficial de un jucător: "Am trăit momente unice"

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci / Hepta

Dinamo s-a despărţit oficial de un jucător, Iulian Roşu. Clubul din Ştefan cel Mare a anunţat astăzi că a rezolvat litigiul cu fotbalistul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Despărţirea lui Iulian Roşu de Dinamo nu s-a făcut chiar liniştit, jucătorul având iniţial declaraţii dure la adresa conducerii „câinilor”.

Dinamo s-a despărţit oficial de un jucător: „Am trăit momente unice”

Mulțumim, Iulian Roșu!

București, 13 februarie 2024. Dinamo 1948 și jucătorul Iulian Roșu au convenit astăzi, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale și stingerea litigiilor între părți, pe cale amiabilă, anunță clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare.

În acest context, în numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim mijlocașului Iulian Roșu pentru contribuția importantă la promovarea în SuperLigă și pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu în prima parte a acestei ediții de campionat.

Reclamă

20 de meciuri a jucat Iulian Roșu sezonul trecut pentru Dinamo, marcând 6 goluri, 4 în campionat și două în Cupa României.

Iulian Roșu nu a mai intrat în calculele conducerii tehnice”

10 partide a adunat Iulian Roșu în tricoul alb-roșu, în acest sezon, 7 în SuperLiga și 3 în Cupa României. Ultima prezență a fost la începutul lunii noiembrie, în meciul de campionat U Craiova vs Dinamo (1-0).

De la începutul acestui an, Iulian Roșu nu a mai intrat în calculele conducerii tehnice. ‘Aventura mea la Dinamo se oprește aici și mă bucur pentru dialogul constructiv pe care l-am avut în ultimele zile cu oficialii clubului. Am trăit momente unice alături de suporteri și nu voi uita niciodată această perioadă. Sunt bucuros că am pus umărul la revenirea echipei în prima ligă. Mulțumesc pentru șansa de a juca pentru această echipă frumoasă!’, a concluzionat Iulian Roșu pentru dinamo1948.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mult succes în carieră, Iulian Roșu!”, a transmis Dinamo pe contul de Facebook.

„Mi-au distrus viitorul!” Iulian Roşu a reacţionat dur după ce a aflat că Dinamo se desparte de el

Iulian Roşu a reacţionat dur imediat ce a aflat că Dinamo vrea să se despartă de el. El a depus memoriu împotriva clubului şi a avut câştig de cauză.

Dinamo a primit şi interdicţie la transferuri pentru două sezoane, după acest caz. Iulian Roşu spunea iniţial că nu va fi nicio înţelegere cu Dinamo, dar iată că lucrurile s-au rezolvat.

Mie nu-mi vine să cred că tot eu sunt considerat vinovat, că există oameni care spun că din cauza mea nu mai are Dinamo voie să facă transferuri! Nu mi-am dorit să ajungem aici, chiar am avut discuţii cu conducătorii, de două ori le-am propus să renunţ la pretenţia de a le bloca transferurile. O dată le-am propus să renunţ şi la nişte bani din câţi mai aveam de primit.

„Am refuzat discuţiile faţă în faţă, deşi ei mi-au propus”

(Reporter: Aţi încercat să vă întâlniţi, să vorbiţi?) Am refuzat discuţiile faţă în faţă, deşi ei mi-au propus. Nu accept să mă întâlnesc cu nişte oameni care aproape că mi-au distrus viitorul. Cine mă mai ia acum, când eu nu am putut să mă antrenez în iarna asta fiindcă ei nu m-au primit în programul echipei? Când erau antrenamente tactice, eu stăteam cu masorii pe marginea terenului, nu mă primeau pe teren. Mai ales de când a venit antrenorul nou nu am mai avut nicio şansă, deşi la testele fizice din iarnă am fost cel mai bun. Rezultatele acelor teste nu au contat deloc.

După ce am dat clubul în judecată, conducerea a răspuns tot cu un proces, m-a dat şi pe mine în judecată. Ţi se pare că a fost o reacţie a unor oameni care sunt interesaţi să rezolvăm amiabil? Vreau ca lumea să înţeleagă că nu sunt, în niciun caz, vinovatul în acest caz. Oricum, sancţiunea e într-o primă instanţă, Dinamo va face recurs, ceea ce înseamnă că are în continuare dreptul de a face transferuri, măcar până la un verdict final”, a declarat Iulian Roşu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” Vezi toate știrile
Citește și