Închide meniul

Florin Răduciou a făcut praf un jucător după Universitatea Craiova – Farul 1-2: „Un adevărat dezastru”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 23:24

Florin Răduciou a făcut praf un jucător după Universitatea Craiova – Farul 1-2: „Un adevărat dezastru

Florin Răduciou a făcut praf un jucător după Universitatea Craiova - Farul 1-2

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răduciou a făcut praf un jucător după Universitatea Craiova – Farul 1-2:. Fostul internațional a „luat la țintă” un fotbalist din tabăra oltenilor, după partida de pe stadionul Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Denil Maldonado, jucător care a ajuns în lotul lui Ivaylo Petev în această perioadă de mercato. Fundașul a debutat în partida cu Farul și a greșit la un gol al campioanei.

Florin Răduciou a făcut praf un jucător după Universitatea Craiova – Farul 1-2

După finalul duelului din Bănie, Florin Răducioiu a analizat prestația celor două formații. Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că Maldonado a avut un debut de coșmar la Craiova și că a fost un „adevărat pericol” pentru echipa sa.

Totodată, acesta a menționat faptul că jucătorii din lotul echipei patronate de Mihai Rotaru nu au un stil anume de joc și că acesta este principalul motiv pentru care formația nu are rezultatele dorite.

„Un adevărat dezastru. Să îi dăm puțin timp, dar a fost un real pericol pentru echipa lui pe ax! Craiova e o echipă frumoasă, care are niște jucători cu un nivel tehnic foarte bun, dar fotbalul se joacă pe goluri. Degeaba au ocazii.

Reclamă

La Craiova nici nu știu ce joacă, nici nu știu cum să o descriu”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Universitatea Craiova a ratat o ocazie importantă te a urca pe locul al 2-lea în clasament. După înfrângerea cu Farul Constanța, oltenii au rămas pe poziția a 4-a în clasament, la 2 puncte de CFR Cluj și Rapid, formații care se află la egalitate de puncte în clasament.

Pentru echipa pregătită de Ivaylo Petev urmează un derby de foc cu FCSB, în etapa următoare a Ligii 1. Duelul se va juca în Bănie, pe data de 28 ianuarie și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:00.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu nu a fost deloc blând cu el după ce a ratat o mulţime de ocazii cu Universitatea Craiova

„Un meci bun făcut din partea noastră, 3 puncte mari pentru noi, aveam nevoie. Am ratat foarte mult, sunt supărat pe mine. Din execuţii trăiam, am trăit toată viaţa din execuţii, nu ştiu ce s-a întâmplat în seara asta. (n.r.: despre golul victoriei pe care l-a marcat) Am lovit prost mingea, mă bucur că am marcat în cele din urmă.

3 puncte mari, mai avem 8 finale, trebuie să jucăm la fel cum am făcut-o în seara asta şi vom câştiga meci de meci. (n.r.: despre EURO) Doamne ajută să fiu acolo”, a declarat Louis Munteanu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Farul 1-2

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și