Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase vrea ca „Ferguson” Gigi Becali să câştige războaiele cu Hagi, Mandorlini şi Bergodi: „Îmi doresc din tot sufletul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2024, 13:15

Reclamă
Florin Tănase vrea ca „Ferguson Gigi Becali să câştige războaiele cu Hagi, Mandorlini şi Bergodi: „Îmi doresc din tot sufletul

Florin Tănase vrea ca "Ferguson" Gigi Becali să câştige războaiele cu Hagi, Mandorlini şi Bergodi

Florin Tănase vrea ca „Ferguson” Gigi Becali să câştige războaiele cu Hagi, Mandorlini şi Bergodi din Liga 1. Tănase s-a întâlnit cu Gigi Becali în mini-vacanţa de care a avut parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a mai spus că îl susţine pe Gigi Becali să ducă echipa către titlu în acest sezon. Tănase are şi un sfat pentru Becali şi foştii săi colegi de la FCSB.

Florin Tănase vrea ca „Ferguson” Gigi Becali să câştige războaiele cu Hagi, Mandorlini şi Bergodi

„(n.r. – Ai mai vorbit cu Ferguson?) Da, da, am vorbit, am fost și pe la dânsul, am stat de vorbă. Sper să ia titlul, îmi doresc din tot sufletul. Au un lot valoros și cu experiență, cred că pot lua titlul, trebuie să fie atenți și concentraţi„, a spus Florin Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu

Florin Tănase a făcut o glumă genială în momentul în care a fost întrebat despre forma în care se află Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a avut o scădere vizibilă de formă şi a devenit rezervă de lux la FCSB în acest sezon.

Florin Tănase a glumit pe seama fostului său coleg de la FCSB şi a spus că din cauza faptului că a plecat el de la echipă a scăzut şi randamentului lui Tavi Popescu. Totuşi, Tănase îi ia partea lui Popescu şi spune că acesta nu a făcut un sezon atât de slab.

Reclamă

(n.r. – Tavi Popescu era într-o formă bună, ce crezi că s-a întâmplat cu el?”) Păi, am plecat eu, poate de asta. Glumesc, glumesc. Mie mi s-a părut că atunci când a fost în teren, pe orice poziție a jucat, mi s-a părut că altfel s-a exprimat echipa, mult mai periculoasă. Nu cred că a făcut un sezon foarte prost„, a spus Florin Tănase în exclusivitate la AntenaSport.

Gigi Becali a avut un derapaj la Tavi Popescu şi iubita lui. Patronul FCSB crede că forma slabă a „perlei” este din cauza iubitei pe care o are Octavian Popescu

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa relaţiei pe care Octavian Popescu o are. Jucătorul pe care Gigi Becali visa să ia 50 de milioane de euro a ajuns rezervă de lux la FCSB. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI TAVI POPESCU)

Reclamă 4 / 0/3

Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri. 

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână». 

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva„, a fost discursul dur al lui Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și